evo ovde sam ispricao moj uroloski problem
http://www.doktor.rs/forum/urologija/pr ... 43236.html
mozete li mi dati savjet ,sto se gastritisa tice krenulo je odjednom polovinom februara ove godine,osjetio sam neku tezinu u predjelu zeluca,poceo da gubim apetit i onda jednu vece mislim daje bio 17 februar dobio strasne bolove u zelucu,testirali su me na heliko bakteriju i radio sam gastroskopiju dijagnoza je gastroduodentitis ac,bakteriju sam ljecio 7 dana sa 2 antibiotika pijem i dalje controlok,poceo sam da se lose osjecam,nemam vise apetita,bio sam jako gojazan ,izgubio sam preko 10 kg od polovine febrauara do danas,i onda je odjednom poceo ovaj problem sa mokrenjem,malo sam citao ovaj forum i informisao se o tim gljivicama canditi,moja zene je pre neki dan radila papa test i nasli su joj u vagini canditu,ona je zdrava ko dren ,dali je moguce da potice od mene
i procitajte temu koju sam otvorio na urologiji,molim vas za pomoc i savet ljudi sta da radim da nastavim da pijem taj antibiotik koji ,ili da trayim detaljnije pretrage ,moze li ovo sve imati veye sa tim gljivicama itd
Pomoc
Re: Pomoc
budi strpljiv i sve ce lakse da prodje---sa antibioticima bih uvek preporucio i Beviplex.no kad si vec zavrsio mozda bi mogao i sad da uzmes a antibiotike nikako ne bih preporucio da ponavljas iako ti ponovo nadju bakterije--nisam razumeo jel u pitanju bila helikobakter ili neka druga?
Ja sam bas nadrljao posle druge terapije antibioticima-toliko mi je oslabio organizam i pozlilo mi je pa se i sad lecim na nernoj bazi-bas sam psihicki PUKAO-al malo po malo ipak dosao sebi--
Moj gastroenterolog uopste sad ne pridaje vaznost helikobakteriji i leci kolitis i gastritis..
Do duse posle 2 meseca ranisana dobro mi je u zelucu -tako da ga ne pijem vise samo pazim na ishranu.
Mene ubise gasovi-kojih nikako da se otarasim a i lek za kolitis mi se cini da u zadnjih par meseci ne pomaze nesto-cak sam se bolje osecao kad ga nedelju dana nisam pio zbog nestasice al to cu jos da vidim kad budem na kontroli-a takodje treba i kolonoskopiju ponovo da uradim-
MNOGO TU UTICE I NERVOZA BAS BAS
tako da pokusas da je eliminises
srecno
Ja sam bas nadrljao posle druge terapije antibioticima-toliko mi je oslabio organizam i pozlilo mi je pa se i sad lecim na nernoj bazi-bas sam psihicki PUKAO-al malo po malo ipak dosao sebi--
Moj gastroenterolog uopste sad ne pridaje vaznost helikobakteriji i leci kolitis i gastritis..
Do duse posle 2 meseca ranisana dobro mi je u zelucu -tako da ga ne pijem vise samo pazim na ishranu.
Mene ubise gasovi-kojih nikako da se otarasim a i lek za kolitis mi se cini da u zadnjih par meseci ne pomaze nesto-cak sam se bolje osecao kad ga nedelju dana nisam pio zbog nestasice al to cu jos da vidim kad budem na kontroli-a takodje treba i kolonoskopiju ponovo da uradim-
MNOGO TU UTICE I NERVOZA BAS BAS
tako da pokusas da je eliminises
srecno