problemi sa stomakom

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
suncokret87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 12, 2011 8:47 pm

problemi sa stomakom

Post od suncokret87 »

Postovani,

Vec nekoliko nedelja imam grceve u stomaku, obicno se javljaju ujutru posle jela, a nekada ustanem sa bolom. Nekada su u predelu zeludca, ali najcesce je to nize. Praceni su gasovima. Desavalo se u prethodnih godinu dana da sam par puta imala sluzi u stolici, a i kafa koju sam volela da pijem odjednom je prestala da mi prija. Danas ako popijem neku slabiju kafu cak i posle jela desava mi se da se "otrujem" - osecam malaksalost, hladan znoj i tremor. Plasim se da je neki problem sa zeludcem. Imam 24 god, ne pusim i ne pijem, a u porodici nije bilo oboljenja digestivnog trakta, bar koliko ja znam. Za 7 dana imam sistematski pregled u firmi, pa cu svakako razgovarati sa lekarom, ali sam htela da pitam i na forumu da li znate sta bi to moglo biti i da vec pocnem da olaksavam sebi u vidu neke izmenjene ishrane i slicno.

Hvala unapred!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: problemi sa stomakom

Post od vasa »

Rec PLASIM--moze da bude uzrok vecim tegobama--zato sto pre ispitaj sve sto te muci da se ne bi plasila--jer to moze mnogo da ti pogorsa situaciju--jos ako imas nekih problema-stresa ili slicno -probaj da se oslobodis nekako..
A NECE TI SKODITI DA PROBAS RANISAN NEKO VREME-ne moze da skodi ja mislim
srecno
helokiti
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2012 1:23 pm

Re: problemi sa stomakom

Post od helokiti »

Imaju neke zute male tabletice, melem na ranu! pitam oca kako se bese zovu,pa javljam!
Odgovori