Imam 20 godina i imao sam povisen bilirubin jer sam pio hemiju za bodybuilding. Na analizi se pokazalo da imam 53 bilirubin, noc prije analize imao sam strasne bolove (imao sam osjecaj da ce mi puknuti jetra). Sve u svemu ne koristim vise hemiju, imam idealnu tezinu koju sam imao i kada sam koristio hemiju (75kg i visok 180cm). Ovih dana radim vjezbe za definiciju i drzim blagu dijetu cisto onoliko da izdefinisem misice.
Jos uvijek imam malo zute beonjace ali nisam siguran da li je od bilirubina jer nisam isao vec dugo na analizu. PS: Kao lajk pitam kako se moze saznati da li imam masnu jetru (da ne idem za dzabe kod ljekara) koji su simptomi? Zanima me jer svako vece kao dio treninga stavljam masazer na stomak jer same vibracije koliko toliko 'lome' natalozene masti na stomaku. Cuo sam da tako odstranjene masti mogu da zamaste jetru?!- mozda jer glupo, ali sve jedno zelio bih da cujem vase misljenje.
Unaprijed zahvaljujem
Masna Jetra i bilirubin
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
Re: Masna Jetra i bilirubin
stapicu, dijagnoza masne jetre se postavlja na osnovu vise analiza i snimanja...
najbolje bi bilo da uradis dodatne analize, ultrazvuk abdomena da bi se utvrdilo kakva ti je zapravo jetra s obzirom da imas povisene bilirubine...mozda ti je upravo ta hemija naskodila jetri, mozda je nesto drugo u pitanju, to ces znati jedino posle pregleda...
najbolje bi bilo da uradis dodatne analize, ultrazvuk abdomena da bi se utvrdilo kakva ti je zapravo jetra s obzirom da imas povisene bilirubine...mozda ti je upravo ta hemija naskodila jetri, mozda je nesto drugo u pitanju, to ces znati jedino posle pregleda...