Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Mislim da nema razlooga za paniku. Potrebno je samo da se konstatuje da je trudnoća u materici. Eventualo da se do 9-te nedelje uvedu injekcije i.m. Depo Progesteron na V-ti dan. Pijete Folnu kiselinu od 400 mikrograma? Koliki su vam trombociti? Teško da možete da krvarite od elektrokoagulacije koja je bila pre pola godine - to je glupost. Proverili ste skoro TSH?marina30 napisao:Niam mogla da nadjem odgovor,pa sam zapocela novu temu!Trudna sam 6 nedelja,pre dva dana imala sam jutarnje oskudno krvarenje,kasnije samo braon iscedak!Danas isto tako,samo sa svezom krvi vise puta u toku dana i non stop praceno braon sekretom!Bila kod svog ginekologa,koji je rekao da krvarenje nije iz materice vec sa rane od elektrokoagulacije koja je radjena u junu prosle godine!To je navodno normalno,jer se materica siri i na tom mestu!Nemam bolove,samo pritisak u stomaku"na dole".U ponedeljak imam UZ,vanredni,da se vide otkucaji srca bebca!Popodne sam uzela rezultate krvi,koji pokazuju povecan broj trombocita,leukocita i UIBC.GVOZDJE NORMALNO!Da li je neko upoznat ili prosao kroz isto,malo sam zabrinuta,ovo je zeljena trudnoca na kojoj sam godinu i po dana radila!![]()
Trombociti su vam normalni. Ja bih uveo neke gestagene u terapiju do 9 -te nedelje.Ne rekoste mi koju Folnu kiselinu pijete (tj. kolika je doza folne u tim tabletama)?marina30 napisao:Pijem folnu kiselinu od samog starta!Ovo mi je druga trudnoca,koja niposto nije slicna prvoj,pa mi je sve kao nepoznato,iako sam zdravstveni radnik,ova grana mi nije jaca strana!