Ultrazvuk u kozmetici lica

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Fisi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 05, 2006 5:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Fisi »

aaaaaaaa zaboravio sam da zatvorim quote....!!!! sorry!!! uf kako je lose ispala poruka
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm

Post od DRAGANA 15 »

Ok, Fisi, bez persiranja. Na pocetku sam sa svima na forumu bila na per tu, i onda sam skapirala da tako mogu nekom starijem od mene da se obratim sa ti, sto mi se ne desava u normalnom razgovoru. Eto, opravdanja.
Emulzija je isto sto i krema. Samo sto se u medicinskim brendovima akcenat stavlja na to emulsio. Inace, postoje razlicite emulzije, tipa ulje u vodi, ili voda u ulju, u zavisnosti koji je procenat koje supstance. Nemoj to da te buni, slobodno je koristi kao dnevnu kremu!
Sada sam u frci, ali obecala sam da cu saznati o aktivnim sastojcima u pomenutoj kremi pa cu ti javiti. Ili, ako si je vec kupio mozes da mi napises sastav kreme, pa cu prokomentarisati.... koliko znam... i koliko mogu da pomognem. Pozdrav, Fisi!
Fisi
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Post od Fisi »

Cao Dragana!
Nisam je jos kupio, majka mi radi u apoteci i trenutno nemaju pa cekam da stigne....inace je narucila...nabavio sam onaj Vichy i veceras cu prvi put probati! Pomozi Bozeeee.... :lol:
NEgo...posto mi dr Gorana preporucila dnevnu , sta mi ti preporucujes kao nocnu kremu?? I da, sta mislis, cime je bolje da se brijem, masinicom ili brijacem????
Hvala ti i ako ci u frci ne moras odmah da odgovoris, kad imas vremena!
POzdrav :oops:
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član

Post od DRAGANA 15 »

Bolje je da se brijes brijacem, manje se iritira koza.
za pocetak, kao terapiju, koristi Sebamed i za dnevnu i nocnu negu, a kasnije(kada se situacija sredi) moze da dodje u obzir neka jaca, hranljiva krema. Ali, opet ni ta krema ne sme da bude agresivna.
Za pocetak ovako, budi strpljiv i bice sve u redu.
Pozdrav,
Dragana
Fisi
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

Post od Fisi »

Pa gde si ti Dragana ?! Evo ja se vratio i naravno sta bih drugo, odmah da smaram i postavim pitanje: dr Gorana mi preporucila Vichy termalnu vodu za ciscenje....a s'obzirom da je to kao neki tonik.....da li trebam da umivam necim lice (ako treba ,cime) pre njega ili samo da koristim taj Vichy za cisenje...a bez umivanja ???? pozdrav! hvala
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član

Post od DRAGANA 15 »

Cao Fisi,
umivaj se samo obicnom vodom, i nakon umivanja naprskaj termalnu vodu Vishy. S'obzirom da ti je jako osetljiva koza, moras da koristis tako blaga sredstva.
Pozdrav,
Dragana
Kikonjaa^^
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 24, 2012 8:55 pm

Re: Ultrazvuk u kozmetici lica

Post od Kikonjaa^^ »

Ovako,
Nova sam na ovom forumu, ali me interesuje ova tema.
Imam 16 i po godina i išla sam po raznim kozmetičarima uglavnom na cedjenja i mitisera imam dosta manje, ali mi se pojavljuju akne koje ponekad krvare ako ih zakačim.
I bilo mi je ok dok sam koristila Neutrogenu 2u1, baš sam videla razliku veliku, ali sam onda krenula na tretmane( MURADOVE ENZIMSKE KISELINE) i to u početku na 2 nedelje, posle na mesec dana i tako jedno godinu dana i onda sam pošla na VOĆNE KISELINE (one smanjuju poru- pošto imam rupice) i prestala sam da idem zato što nisam videla pomaka.
A želim da sredim baš lice, jer mi je to jedina mana.
Pa sam našla na sajtu OKshop-Grupna kupovina ima ponuda Ultrazvučno čišćenje lica i ja sam počela da tražim na netu šta je to i dospela ovde. Da li ima neko ko je isprobao ovaj metod i kako je, da li boli i da li ostaju neki ožiljci.
Unapred hvala.
Odgovori