POMOZITEEEEEEEEEEEEEE MMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
podgoricaboy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 16, 2012 8:19 pm

POMOZITEEEEEEEEEEEEEE MMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!

Post od podgoricaboy »

Nikad u životu nisam drkao,ali sam se u poslednje vreme zaintresovao i za to :oops:
Medjutim,kozicu mogu da povucem do malo vise od pola penisa :oops: , a i vidim da mi je kozica penisa vezana za glavis nekakvom zilicom ili necim takvim.....
Povlacim koliko mogu,ali sperma ne izlazi.......
U poslednje vreme mnogo razmisljam o tome,cujem od mnogo drugova hvaljenje kako svakodnevno drkaju i postajem depresivan u njihovom drustvu,a za savjet necu ni da ih pitam jer se bojim ismijavanja!

Molim vas,pomozite!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: POMOZITEEEEEEEEEEEEEE MMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!

Post od tamaraft »

Obratite se lekaru opshte prakse pa zatim sa uputom kod chika hirurga opste prakse da se sredi ta fimoza!

Vise o suzenoj udnoj navlaci ili fimozi potrazite u podforumu Urologija!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
podgoricaboy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 16, 2012 8:19 pm

Post od podgoricaboy »

A da li je moguce da nemam fimozu nego kratak frenulum?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Svejedno, to mora lekar da secne i onda ce sve biti u redu!

Zato je bitno da odete na pregled i resite problem koji imate sto pre!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
danilomm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 24, 2012 12:31 am

Post od danilomm »

kao prvo da odg tebi podgoricaboy xD.nisam siguran da ti znas kako se obavlja pravilno proces samozadovoljavanja....probaj da googlas ili nesto gledaj video neki ili slicno....dok imam pitanje za tamaruft posto me to zanima a nisam ni sa kim pricao o tome...naime,ja imam 20 god...nikad nisam imao sexualni odnos tako da ne znam neke stvari sto je normalno xD....
zanima me posto nisam imao problema sa masturbacijom i kozicu mogu vrlo lako da prevucem to nije upitno to je uredu....zanima me posto je kozica pricvrscena na poledjini penisa za glavic kao sto on kaze nekom zlicicom ili tetivicom nesto takvo onemogucava daljnje spustanje kozice od pola penisa nadalje posto krene da vuce glavic prema nazad...zanima me da li je to normalna stvar ili....
unapred hvala xD
danilomm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 24, 2012 12:31 am

Post od danilomm »

googlao sam malo xD i nasao da to za sto ja pitam za savjet da li bi to trebalo da bude "pricvrsceno" ili to treba secnuti...se zapravo zove frenulum
Odgovori