Da li je vaginalni sekret opasan za muskarca?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
sanjitschak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 18, 2012 7:41 pm

Da li je vaginalni sekret opasan za muskarca?

Post od sanjitschak »

Imala sam sexualni odnos sa partnerom bez prezervativa, ne znajuci da imam problem sa sekretom. Odmah posle toga partner mi se pozalio da ima blago crvenilo i peckanje na glavicu penisa.
Ja sam i ranije imala slican problem pa sam uzela lek koji mi je pomogao, a to je Neo-Penotran. Moje pitanje je sta bi on trebalo da koristi....neku mast ili kremu....antibakterijsku ili protiv gljivica???
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Da li je vaginalni sekret opasan za muskarca?

Post od Zli doktor »

sanjitschak napisao:Imala sam sexualni odnos sa partnerom bez prezervativa, ne znajuci da imam problem sa sekretom. Odmah posle toga partner mi se pozalio da ima blago crvenilo i peckanje na glavicu penisa.
Ja sam i ranije imala slican problem pa sam uzela lek koji mi je pomogao, a to je Neo-Penotran. Moje pitanje je sta bi on trebalo da koristi....neku mast ili kremu....antibakterijsku ili protiv gljivica???
nema potrebe :)
sanjitschak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 18, 2012 7:41 pm

Post od sanjitschak »

Hvala na odgovoru.
Ali on se i dalje zali na crvenilo i peckanje.....posle tri dana.
Da li ce to da prodje samo od sebe?
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Post od Zli doktor »

sanjitschak napisao:Hvala na odgovoru.
Ali on se i dalje zali na crvenilo i peckanje.....posle tri dana.
Da li ce to da prodje samo od sebe?
Ako se i dalje žali, onda može da maže Daktanol ili Nystatin mast, 2 puta na dan u tankom sloju, narednih 3-4 dana i biće mu bolje... :)
Pozz
Odgovori