Poštovani korisnici foruma,
molio bih bilo koga, ko zna za neki dobar homeopatski lek za začepljene limfne kanale, da mi odgovori! Lek trebamo za moju taštu, koja je posle operacije dojki i limfnih žlezdi ( limfne žlezde na levoj ruci i dojke su odstranjene ) prošla kroz ceo tretman lečenja ( hemoterapiju i radioterapiju ), da bi se posle skoro dve godine razvio-metastazirao kožni rak na levoj ruci i levom ramenu. Došlo je do začepljenja limfnih kanala što je prouzrokovalo enormno zatečenu levu ruku. Ruka je skoro nefunkcionalna jer je uopšte više ne oseća i jako je pritiska u predelu ramena. Inače sam lično otišao u Albaniju po Vidatox i njega upotrebljava skoro jedan mesec i pomaže joj u smislu da nema više pekućeg bola kao ranije. Medjutim ruka i dalje zatiče...
Veoma hitno bi trebali informaciju o tome, jer lekovi koje dobija od lekara su samo protiv bolova...Što se tiče limfne drenaže su doktori rekli, da ne dolazi u obzir jer je ruka previše zatečena i osetljiva na dodir.
Unapred se zahvaljujemo za pomoć
lp Dalibor
Homeopatski lek protiv začepljenih limfnih kanala
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 05, 2012 8:37 pm
-
- Novi član
Re: Homeopatski lek protiv začepljenih limfnih kanala
Denis1 napisao:homeopatija-za-svakoga-info.pdf - 4shared.com - document sharing
Simni ovo knigu pa prelistaj mozda ce nadzes sta interesno,drugi nacin ne znam kako da vam pomazem,nadam se da bog ce vam pomaze,pozdrav..
Hvala za savet i svakako ćemo da pročitamo, pa da vidimo...
-
- Novi član
Re: Homeopatski lek protiv začepljenih limfnih kanala
ne mogu uopšte da nadjem tu knjigu, našao sam neke na engl. jeziku, ali su sve za kupiti...nema freeDenis1 napisao:homeopatija-za-svakoga-info.pdf - 4shared.com - document sharing
Simni ovo knigu pa prelistaj mozda ce nadzes sta interesno,drugi nacin ne znam kako da vam pomazem,nadam se da bog ce vam pomaze,pozdrav..
lp