Kurvatura penisa (valjda)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

skL
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 08, 2011 1:34 pm

Re: Kurvatura penisa (valjda)

Post od skL »

recimo ako je zakrivljen na dole(zbog slip gaca i nepravilnog polozaja na dole) dal bi onda drzanje na gore u gacama, posle nekog perioda postiglo koliko toliko poboljsanje i neko blago ispravljanje??

ja iskreno ne verujem ono sto kazu, da ako je zakrivljen i pocne da se drzi na suprotnoj strani da ce nekakav dar mar da nastane..... :roll:

sta moze da se desi i kad je to tkivo obicno bez ikakvih ligamenata itd voleo bih strucano objasnjenje ko se iole razume u ovo :D
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

nema veze polozaj u gacama, nosi ga slobodno kako ti odgovara, i da ti bude udobno kad se desi erekcija... :wink: nece se ispraviti ako promenis polozaj niti se dodatno iskriviti i napraviti dar mar...zakrivljenje je obicno urodjeno kod mladih i uopste nije retko, penis ne mora da bude potpuno prav!
Allexx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 16, 2012 2:52 pm

Post od Allexx »

Postovani,
moj penis je pod vrlo ostrim uglom u odnosu na stomak kada je u punoj erekciji. E sad, to jako smeta pri odnosima jer, logicno, izuzetno su smanjene manevarske sposobnosti. Prilikom pokusaja da se ugao poveca u odnosu na stomak, dolazi do bolova, a ukoliko to potraje erekcija se brzo smanji i sasvim iscezne pa odnos moze da se momentalno zavrsi.
To dalje dovodi do nezeljenih posledica po mene i partnera prevashodno u psihickom smislu.

Da li postoje neke vezbe za takve stvari, posto sam procitao da to i nije bas neka retkos, ili se mora ici "pod noz" ?

Hvala unapred
Odgovori