Nisam imala vremena da odem kod ginekologa, zbog ispita, tek ove nedelje, verovatno u ponedeljak

inace u subotu sam dobila i trajalo mi je 6 dana, kao i uvek sve normalno, ali naravno moram da odem, iako mi je velika frka posto nisam nikad isla...:/ Uradila sam odmah dan posle ovog posta test, isto Baby Rapid i bio je negativan. Pricala sam sa mamom i jednom drugaricom, koja je zavrsila srednju skolu za ginekologa, mama mi je rekla da je to verovatno infekcija i njoj se desavalo i dobijala je vaginalete i onda joj je bilo sve u redu. Drugarica mi je rekla da je sigurno od stresa, jer se jako stresiram oko ispita. A moja komsinica ima tako cesto krvarenje i otkrili su joj miom, ali nije nista strasno. Citala sam puno o tome, posto sam se bas uplasila i moze biti od stresa, a od dijete pogotovo, jer se hormoni odmah poremete. Ako si na dijeti, moras da biras jako kakva je, jer mnoge skode organizmu, ako ne uzimas dovoljno ugljenih hidrata, belancevina i proteina. A teretana ti ne moze skoditi, ako umereno vezbas.