Dobila braon iscedak na pola dana! Sta mi se dogadja!?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Dulse007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 20, 2012 8:16 pm

Dobila braon iscedak na pola dana! Sta mi se dogadja!?

Post od Dulse007 »

Zdravo, nova sam ovde, prijavila sam se jer sam jako uplasena za svoje zdravlje. Imam 19 godina i godinu danas redovan polni odnos, ne pijem pilule, stitimo se iskljucivo kondomom, koji u poslednjih 3 meseca nismo koristili, ali nikada nije ejakulirao u mene. Inace dobijam redovno, 7 godina i nikada nisam imala problem sa tim do jutros, kada sam ustala i videla normalnu krv crvene boje, pomislila sam da sam dobila, mada bi to bilo po prvi put u mom zivotu 10 dana ranije. Tu sam se prvo zabrinula zasto je deset dana ranije. :roll: Ali crvena boja je bila nekih 2 sata, posle toga se slio braon iscedak, kao pred kraj menstruacije. I to je sve trajalo nekih pola dana, da bi mi kasnije ulozak ostao cist. Naravno oticu kod ginekologa u ponedeljak, ali sam jako nervozna, sta mi se dogadja? Pomoziteeee mi :(
_Raven_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 1:00 pm

Re: Dobila braon iscedak na pola dana! Sta mi se dogadja!?

Post od _Raven_ »

Obavezno da odes kod ginekologa ako vec nisi, posto je to nekih 10ak dana pred menstruaciju postoji mogucnost da je to kratko krvarenje koje se ponekad desava kada se oplodjena jajna celija usadjuje u zid materice.

Javi sta ti je rekao doktor.

Pozz
Desire992
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 27, 2012 2:22 pm

Post od Desire992 »

Ja sam takodje imala istu situaciju ali krvarenje mi je trajalo oko 5 dana! Imam isto 19 godina i menstruacije su mi redovne bile svakog meseca ali nekad sam dobijala ranije a nekada kasnije (npr. u novembru sam dobila 26og,a u decembru 19og),imam decka vec vise od godinu i po dana i imamo odnose oko godinu dana i poslednji,da kazem rizican,odnos nam je bio 30og decembra i posle nismo imali odnose jer je on bio na putu,posle zbog zabrinutosti nisam htela da rizikujem i resila sam da sacekamo dok ne dobijem...ja sam takvo krvarenje dobila negde oko 9,10 januara medjutim uradila sam test za trudnocu (Baby rapid) i test je bio negativan,od odnosa poslednjeg je proslo skoro mesec dana valjda bi bio pozitivan da sam trudna ali ja i dalje nisam dobila a sad je evo vec 2. februar... :( Moje drugarice misle da je od stresa i zbog ispita a takodje sam od skoro na dijeti i pocela sam da idem u teretanu pa misle da je izostala zbog tih faktora! Mozete li nekako da mi pomognete ili date neko svoje misljenje... U sredu idem kod ginekologa ali opet znacilo bi mi da znam bilo sta...?
Dulse007
Novi član
Novi član

Post od Dulse007 »

Nisam imala vremena da odem kod ginekologa, zbog ispita, tek ove nedelje, verovatno u ponedeljak :x inace u subotu sam dobila i trajalo mi je 6 dana, kao i uvek sve normalno, ali naravno moram da odem, iako mi je velika frka posto nisam nikad isla...:/ Uradila sam odmah dan posle ovog posta test, isto Baby Rapid i bio je negativan. Pricala sam sa mamom i jednom drugaricom, koja je zavrsila srednju skolu za ginekologa, mama mi je rekla da je to verovatno infekcija i njoj se desavalo i dobijala je vaginalete i onda joj je bilo sve u redu. Drugarica mi je rekla da je sigurno od stresa, jer se jako stresiram oko ispita. A moja komsinica ima tako cesto krvarenje i otkrili su joj miom, ali nije nista strasno. Citala sam puno o tome, posto sam se bas uplasila i moze biti od stresa, a od dijete pogotovo, jer se hormoni odmah poremete. Ako si na dijeti, moras da biras jako kakva je, jer mnoge skode organizmu, ako ne uzimas dovoljno ugljenih hidrata, belancevina i proteina. A teretana ti ne moze skoditi, ako umereno vezbas.
Dulse007
Novi član
Novi član

Post od Dulse007 »

Evo da vam javim :) Bila sam kod ginekologa i nije nista ^_^ to je samo ostalo od prosle menstruacije na zidu materice, pa se odjednom "ocedilo". :)
Odgovori