Nalazim se u 35-toj nedelji trudnoce i uradjen mi je test na hepatitis b. Naime radjen mi je pregled HBsAg i rezultat je: GRANICNA VREDNOST, vrsta testa je ELISA, proizvodjac: HUMAN, te mi se trazi da ponovim test.
Ako neko zna da mi objasni sta sve to znaci, postoji li razloga za strah i ako moze da mi detaljnije objasni oko hepatitisa b, lecenje itd.
Trudnoca i hepatitis B
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Najbolje ti uradi taj test ponovo, pa cemo onda da pricamo.............na tu temu ima dosta da se kaze, nemoj se stresirati unapred, nego sto pre ponovi test!! Ako si iz Beograda, u kojoj si laboratoriji radila testiranje?
Ako se i sprovodi lecenje, to svakako neces raditi sada.
Pozdrav i sve najbolje!!!
Ako se i sprovodi lecenje, to svakako neces raditi sada.
Pozdrav i sve najbolje!!!

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ma ti se prvo testiraj, a onda cemo o svemu............Nisam ni ja sigurna, "pustila sam krake" raspitujem ti se za to, a necu da lupam, jer sam i sama nesto cula na tu temu, ali nije mi bas jasno, pa da ne bih dovodila i tebe i sebe u zabludu, kada dobijem "povratnu" ja ti javljam!!
Za pocetak se ne nerviraj zbog bebe, a ne bi bilo lose da odes i do nekog hepatologa u svom gradu, ako ikako mozes, mozda je bolje da dodjes u Bg sa uputom za Infektivnu kliniku!! I porodjaj ti se vec blizi, resi to sto pre....
Pozdrav, i javljam ti se cim nesto saznam!!

Za pocetak se ne nerviraj zbog bebe, a ne bi bilo lose da odes i do nekog hepatologa u svom gradu, ako ikako mozes, mozda je bolje da dodjes u Bg sa uputom za Infektivnu kliniku!! I porodjaj ti se vec blizi, resi to sto pre....
Pozdrav, i javljam ti se cim nesto saznam!!