Putovanje u trudnoci

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
olebebe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2012 11:59 pm

Putovanje u trudnoci

Post od olebebe »

Imam 33 godine. Trenutno sam u 9. nedelji trudnoce. Ovo mi je prva trudnoca. Inace je u pitanju blizanacka trudnoca. Primam progesteron na svaka 3 dana, pijem utrogestan, folnak i mamavit, jer sam u 6 nedelji trudnoce imala sasvim malo braonkasti sekret. Inace mi je krvna slika kao i mokraca u redu. Radila sam sve testove koji su predvidjeni do sada i sve je u redu.
Inace se osecam super. :D
Zanima me, dali mogu da putujem autobusom ili kolima na relaciji od 6-7 sati voznje, za nedelju dana tj. u 10-11. nedelji trudnoce, posto se inace blizanacka trudnoca smatra visokorizicnom?
djudjab
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 02, 2012 10:38 am

Re: Putovanje u trudnoci

Post od djudjab »

zelim vam da se do kraja trudnoce dobro osecate, ali ipak mislim da biste trebali odabrati kola za put a ne autobus, ipak mozete stati svakih sat- dva da se odmorite i "protegnete"a sa autobusom to nije izvodljivo, pozdrav i sve najbolje
Odgovori