Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
POSTOVANI,molila bi da mi odgovorite na moje pitanje .imam 29 godina i poslednih pet godina sam pila mikroginon 30.redovno sam isla na preglede i do sada je bilo sve u redu .sada bih htela da osnujem porodicu i vec dva meseca ne pijem tabletice ciklusi su mi bili na 28 dana posle prestanka kontracepcije .interesuje me da li je moglo doci do nekog poremecaja hormona i koliko je vremena potrebno da se organizam veati na stare funkcije .mnogo sam zabrinuta
unapred zahvalan .
da li je neko imao slicno iskusto ?
dunjadunjadunjadunja napisao:POSTOVANI,molila bi da mi odgovorite na moje pitanje .imam 29 godina i poslednih pet godina sam pila mikroginon 30.redovno sam isla na preglede i do sada je bilo sve u redu .sada bih htela da osnujem porodicu i vec dva meseca ne pijem tabletice ciklusi su mi bili na 28 dana posle prestanka kontracepcije .interesuje me da li je moglo doci do nekog poremecaja hormona i koliko je vremena potrebno da se organizam veati na stare funkcije .mnogo sam zabrinuta
unapred zahvalan .
da li je neko imao slicno iskusto ?
Koliko ja mogu da primetim sve je u redu, ciklusi su na 28 dana, vi ste dobro, dakle u cemu je problem?
mozda sam opterecena sto se nije odmah desila trudnoca pa sebi pravim problem gde ga nema.nadam se da ce sve biti kako treba i da ce biti lepih vesti .
dunjadunjadunjadunja napisao:mozda sam opterecena sto se nije odmah desila trudnoca pa sebi pravim problem gde ga nema.nadam se da ce sve biti kako treba i da ce biti lepih vesti .
Iscekujemo lepe vesti narednih godinu dana... (toliko imate fore dok ne pocnete da se druzite sa doktorima...)