Nedoumica-problem

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
malena546
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 03, 2010 7:58 pm

Nedoumica-problem

Post od malena546 »

Evo ovako, spavam sa deckom vec par meseci....pre neki dan smo bili sami skinuli se i imali odnos kada je on ejakulirao posle toga smo lezali goli jedno 20 min odvojeno pokriveni u krevetu, posle toga smo poceli da se mazimo i on je bio na meni, cini mi se da je njegov penis bio blizu vagine, sledeci dan smo se opet videli ali nismo spavali smo smo se zadovoljavali, on je stavljao prste u vaginu a ja sam drzala njegov penis, on je ejakulirao u maramicu i on ga je obrisao, posle toga je i prste obrisao i posle jedno 5 min nastavili smo i on je opet stavljao prste. sada sam u nedoumici da li mogu da ostanem trudna, inace 24.04. sam imala menstruaciju. Molim vas za odgovore i izvinjavam se na recniku i to...ali stvarno mi je bitno da cujem odgovore da li je moguce da ostanem trudna ili ne, jer sam mlada za to :(
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Re: Nedoumica-problem

Post od donka »

Ako od toga zatrudnis to ce biti za Ginisovu knjigu rekorda, znaci bolje se opusti i ne brini :) Druga stvar bi bila da je ostala sperma na prstima ili penisu, ali posto kazes da ju je decko obrisao onda su sanse da zatrudnis prakticno nepostojece.
Ali posto te trudnoca toliko plasi za tvoje psihicko zdravlje bi najbolje bilo da odes kod ginekologa i trazis kontraceptivne pilule, jer ako ces svaki put kada bilo sta radis sa deckom biti pod stresom da slucajno ne zatrudnis, to stvarno nije vredno toga.
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

P.S. Osim naravno ako kada kazes imali ste odnos ne mislis na seksualni odnos bez kondoma... u tom slucaju ovo ostalo sto si nabrojala stvarno nije bitno jer seks bez kondoma bilo kada tokom ciklusa znaci da sansa za trudnocu postoji, ako ne zatrudnis od toga onda neces ni od ovog ostalog.
malena546
Novi član
Novi član

Post od malena546 »

Imali smo seksualni odnos sa kondomom pa se ovo navedeno sve desilo posle, ne praktikujemo sex bez kondoma, ja sam za svaki slucaj kupila escapelle i popila ga nakon 50 sati...jer sam u nedoumici i strahu, znaci sve ce biti ok?
malena546
Novi član
Novi član

Post od malena546 »

P.S on je obrisao i ja sam videla ali sam opet u nedoumici da je nesto mozda ostalo pa sam zato popila escapelle
Korisnikov avatar
sedefasta
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 12:00 am

Post od sedefasta »

Ne znam koliko godina imaš, ali lek koji si popila ni malo nije naivan, a potpuno bespotrebno si "šokirala" svoj organizam visokom dozom hormona, jer ga nisi popila unutar 72 sata (mada u stvari, najveća efikasnost se postiže unutar 12h, sve što se kasnije popije daleko umanjuje delotvornost).

Elem, bilo bi najbolje da popričaš sa nekim ko je dobro informisan (najbolje mama, ali pretpostavljam da da si mogla do sad bi već obavila taj razgovor), možda neka starija sestra, drugarica ili tvoj lekar, eventualno savetovalište za mlade, ili na kraju, i na internetu ima mnogo korisnih informacija.

U principu, opet je bolje da se plašiš, nego da se previše olako upustiš u takve odnose, ali najbolje bi ti bilo da se naoružaš znanjem i osigurana adekvatnom kontracepcijom i upravo informisanošću uživaš u seksu i mladosti.

Pozdrav i sve najbolje!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Pilula je iz raja izashla!

Obrati se svom ginekologu ili ako nemah svog ginekologa (sram te bilo :) ) obrati se ginekologu i pochni sa kontracepcijom. Nema svrhe da pijesh tablete dan posle posle svakog odnosa i da sebi u glavo tako mlada ubacujes ovakve paranoje!

Budi odgovorna prema sebi, nisi dete chim imash seksualne odnose, tako da ponashaj se odraslo!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
capaleca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 30, 2012 12:36 pm

Post od capaleca »

jaoooo...ima li neko raspolozen moju nedoumicu-problem da saslusa?

ovako...mm i ja imali smo sinoc odnos, svrsio je u maramicu, obrisao penis...posle neka 2 sata imali smo opet odnos(bez kondoma), nije svrsio u mene, pa mi se sad samo mota po mislima da ne ostanem trudna???

kolika je verovatnoca, uopste da ista ostane na penisu?znamo 100% da je izvadio na vreme, jedino me to muci da nije nesto ostalo???
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Post od Zli doktor »

capaleca napisao:jaoooo...ima li neko raspolozen moju nedoumicu-problem da saslusa?

ovako...mm i ja imali smo sinoc odnos, svrsio je u maramicu, obrisao penis...posle neka 2 sata imali smo opet odnos(bez kondoma), nije svrsio u mene, pa mi se sad samo mota po mislima da ne ostanem trudna???

kolika je verovatnoca, uopste da ista ostane na penisu?znamo 100% da je izvadio na vreme, jedino me to muci da nije nesto ostalo???
Šanse su minimalne, ali postoje... (Ne zbog onog na penisu, nego zbog zaostale sperme i semene tečnosti u penisu nakon prvog snošaja)
Odgovori