Pozdrav!
Nešto mi se neobično desilo, pa me interesuje ima li ko savet ili slično iskustvo.
Menstruacija mi obično traje tri do pet dana (najčešće pet, i obično sledećim redosledom: jako krvarenje dva dana, slabije krvarenje još dva i mala količina braonkastog iscedka poslednjeg dana).
I ovog meseca sam dobila na vreme, trajalo je otprilike četiri dana, i posle tog braonkastog iscedka dva dana nije bilo ničega, kao i uobičajeno.
Međutim, posle ta dva dana, opet je počelo slabo krvarenje, kao recimo trećeg dana, retka crvena tečnost, i još uvek traje, što bi značilo već osam dana.
Ovo mi se nikad nije dešavalo. Uvek dobijam na vreme jer sam zbog policističnih jajnika konstantno na kontraceptivnim pilulama, već neke tri-četiri godine.
Osim toga, pomalo su me boleli jajnici ovog meseca, mada to ignorišem jer se ne dešava toliko retko.
Ima li neko ideju zašto mi se ovo desilo i može li to ukazivati na neki veći problem?
Hvala puno unapred i izvinjavam se na dugačkom postu.
menstruacija koja traje duže nego obično
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: menstruacija koja traje duže nego obično
Nazalost, niko mi nije odgovorio, ali moram da dodam da je to "dodatno" krvarenje potrajalo dva-tri dana, a onda se nastavilo dugim pojavljivanjem braonkastog iscedka. Osim toga, cesto imam bolove u donjem stomaku i raspolozenje nalik na PMS. :/
Stvarno niko ne moze da mi pomogne?
Stvarno niko ne moze da mi pomogne?
Re: menstruacija koja traje duže nego obično
Meni se prošlog meseca slično dogodilo. Trinaestog dana sam otišla kod dr, klasičan pregled i uz. Dr mi je dala tablete da krvarenje prestane, jer bi po njenim rečima, trajalo još dugo - endometrijum je bio 13mm.
E, ja imam probleme sa miomima (dva puta operisana), ali dr nije bila sigurna da je to od mioma.
Možda ima veze sa godinama (45)...iću ću uskoro kod dr koji me operisao na kontrolu...
Kod tebe može biti i neka cista...najbolje je da odeš na ultrazvučni pregled.
Javi šta je bilo...
E, ja imam probleme sa miomima (dva puta operisana), ali dr nije bila sigurna da je to od mioma.
Možda ima veze sa godinama (45)...iću ću uskoro kod dr koji me operisao na kontrolu...
Kod tebe može biti i neka cista...najbolje je da odeš na ultrazvučni pregled.
Javi šta je bilo...