hitno!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 31, 2012 5:27 pm
hitno!
nadjena mi je eserihija u vag.brisu,dobila sam terapiju,za pocetak Ciprocinal vaginalete,pravljene u apoteci.Imam problem sto se sama aktivna supstanca,tj.lek,a mozda i talk,zadrzali unutar vag.i nikako da sve to izadje napolje,jako je neprijatno i nelagodno,ne znam sta da radim i kako to da resim,a treba da nastavim terapiju sa drugim vaginaletama.molim za savet!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: hitno!
Draga Ivana pod hitno prekidaj terarapiju. Ciprocinal vaginalete farmceuti prave od tabletne mase što nije dozvoljeno. Zbog pgrešnog puferovanja od takvih vaginaleta se bukvalno prave opekotine. Pošalji mi antibiogram pa da probamo da ti promenimo terapijuivana milovic napisao:nadjena mi je eserihija u vag.brisu,dobila sam terapiju,za pocetak Ciprocinal vaginalete,pravljene u apoteci.Imam problem sto se sama aktivna supstanca,tj.lek,a mozda i talk,zadrzali unutar vag.i nikako da sve to izadje napolje,jako je neprijatno i nelagodno,ne znam sta da radim i kako to da resim,a treba da nastavim terapiju sa drugim vaginaletama.molim za savet!
Kakve druge vaginalete treba da koristiš?
MENI SU PRE PAR GODINA TE VAGINALETE NAPRAVILE HAOS.IMALA SAM STRASNE BOLOVE U VAGINALNOM DELU,PAR DANA NISAM MOGLA DA SPAVAM,SEDIM...BILO JE UZASNO,NIKADA VISE IH NE BI STAVILA.NE ZNAM DA LI JE VISE BOLELO ILI PEKLO.MA,UZASNO U SVAKOM SLUCAJU!!!
ZABORAVILA SAM DA NAPISEM DA SU MI SE POJAVILE I KAPLJICE KRVI OD NJIH.