Izostala mi je menstruacija,a test za trudnocu negativan!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Desire992
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 27, 2012 2:22 pm

Izostala mi je menstruacija,a test za trudnocu negativan!

Post od Desire992 »

Uf imam mali problem...bar se nadam da je mali! Imam 19 godina i menstruacije su mi redovne bile svakog meseca ali nekad sam dobijala ranije a nekada kasnije (npr. u novembru sam dobila 26og,a u decembru 19og) ali negde oko 9,10 januara sam dobila neko krvarenje...prvo sam mislila da sam dobila ali ispalo je da nisam posto je iscedak uskoro postao tamno braon boje i trajao je nekih 5 dana,imam decka vec vise od godinu i po dana i imamo odnose oko godinu dana i poslednji,da kazem rizican,odnos nam je bio 30og decembra i posle nismo imali odnose jer je on bio na putu,posle zbog zabrinutosti nisam htela da rizikujem i resila sam da sacekamo sa odnosima dok ne dobijem... Uradila sam test za trudnocu (Baby rapid) i test je bio negativan,od poslednjeg odnosa je proslo skoro mesec dana valjda bi test bio pozitivan da sam trudna ali ja i dalje nisam dobila a sad je evo vec 2. februar... :( Moje drugarice misle da je od stresa i zbog ispita a takodje sam od skoro na dijeti i pocela sam da idem u teretanu pa misle da je izostala zbog tih faktora! Mozete li nekako da mi pomognete ili date neko svoje misljenje... U sredu idem kod ginekologa ali opet znacilo bi mi da znam bilo sta...?
Hvala unapred!!!
Odgovori