Bez erekcije, pa da se ubijes...

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Pro-man
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 01, 2012 12:36 am

Bez erekcije, pa da se ubijes...

Post od Pro-man »

Zdravo. Citao sam po forumu, video sam mnoge teme, ali nisam nasao pravo resenje za moj problem. Pre par dana, dosla mi je devojka sa kojom sam trebao da imam seksualne odnose. Dugo smo se mazili, ljubili, vatali, i sve je bilo ok. Posle smo se nesto zapricali i kasnije krenuli ka onome sto smo hteli, ja je skinuo, ljubili se, ali sam primetio da nece da se digne. Pre toga se jedno 100puta digao i spustio, ali ovog puta nece. Ona je zastala i rekla da se skinem...nasao sam neki izgovor i kasnije otisao do toaleta, i poceo da ga drkam, ali nece pa nece...izvadio sam se da imam neki problem i to smo odlozili. Kapiram da je to sve npr. neki strah, ili sta god, da je do mozga, ali mi dajte neki savet ili neki preparat da se sledeci put, zargonski receno, NE OBRUKAM i da budem siguran da ce da deluje, da mogu skroz da se opustim. Citao sam, vidim da ima tu raznih lekova poput vijagre, zanima me da li postoji neki koji olaksava potenciju, da nije preterano skup, i da ima u apotekama...Nadam se da razumete moj problem. pozdrav
lazarr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 23, 2009 9:55 pm

Re: Bez erekcije, pa da se ubijes...

Post od lazarr »

Moj ti savet (ne stručni već iz iskustva ) da se samo LEPO OPUSTIŠ , i sve će biti kako treba ! Mislim da nema potrebe za pomoćnim sredstvima ! Mada ; Ako ti koja čašica alkoholnog pića inače pomeže da se oraspoložiš i opustiš može biti pomoćno sredstvo :D :)
(opijanje NE NIKAKO ! )
Odgovori