TODOKSIN
Re: TODOKSIN
todoksin je odlican preparat .ne znam zasto pitate ,kakvi su vasi problemi .Imam licno iskustvo ,ustvari moje kcerke sin odnosno moj unuk je u avgustu 2010 obolio od akutne leukemije .Tad je imao 4 godine. da ne duzim sa odgovorom.Poceo je sa hemo terapijom u KC banja luka .odmah smo saznali za preparate DR.todora jovanovica .Koristi ih je uporedo sa hemo terapijom,i nije prestajao dok je trajalo ljecenje . todoksin je pomogao da je on u odnosu na druge pacijente koje sam vidjela mnogo lakse podnio terapije .todoksin je bio zasluzan za to ,nisu mu otpadali nokti necete se pokajati ako ih kupite mada ti kosa nesto malo nije imao popratne infekcije ,a krvna slika mu je svo vrijeme bila vise nego dobra .necete se pokajati ako nabavite todoksin al nemojte se udaljavati od zvanicne medicine .ali prvo kontaktirajte DR todora jovanovica ,ako nemate adresu i telefon javite se ponovo ,rado cu pomoci . sve materije koje se nalaze u todoksinu su veoma zdrave ,popravljaju imunitet a za sve bolesi to je presudno ,koliko je jak neciji organizam da se odbrani od bolesti , nadam se da sam bar malo pomogla .pozdrav