Krvarenje pred menstruaciju

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
bilja2605
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 25, 2012 9:32 pm

Krvarenje pred menstruaciju

Post od bilja2605 »

Imam 23 godine,menstruacija mi nije redovna.Poslednja dva dana sam malo prokrvarila,interesuje me ima li to veze sa stresom?
Desire992
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 27, 2012 2:22 pm

Re: Krvarenje pred menstruaciju

Post od Desire992 »

Zdravo,imam 19 godina i imam problem! Već neko vreme imam problema sa menstruacijom! Naime do pre par meseci menstruacija mi je kasnila konstantno jedan period do nedelju dana najvise,ali pre 2 meseca (novembar) mestruaciju sam dobila 26.11 ali sledeceg meseca sam dobila 19.12! Mene brine sledece,ovog meseca sam dobila premestrualno krvarenje koje je trajalo 5 do 6 dana i bilo je u vidu mrkog,krvavog iscedka a mestruaciju još uvek nisam dobila. Imam seksualne odnose sa stalnim partnerom već godinu dana ali on je siguran da nisam trudna jer izuzetno pazi na to takođe možda bi bilo dobro da napomenem da mi je ovaj mesec bio veoma stresan zbog roka na fakultetu :cry: možete li molim vas da mi pomognete? Unapred hvala! Pozdrav!
Odgovori