Problem sa "pogadjanjem" prvi put. Molim pomoć!
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 20, 2012 8:56 pm
Problem sa "pogadjanjem" prvi put. Molim pomoć!
Ovako. Prvi put kada sam trebao da spavam sa devojkom, nisam uspeo da ga "uguram" (izvinjavam se možda je izraz malo nepristojan ali razumete suštinu.) Imam 16 godina, kao i ona. Nevina je. Posle toga smo probali opet, i na jedvite jade (ja čak šta više mislim da sam sasvim slučajno uspeo) imali smo odnos. Danas mi se opet javio isti problem, jednostavno ne mogu da ga ubacim na pravo mesto, iako pod prstima osetim sve ali jednostavno ne vredi.. Ovo mi ubija samopouzdanje. Jako se neprijatno osećam, i molim vas recite mi šta da radim! Ne želim da je izgubim, znači mi puno i volim je. A vidim da je i njoj nezgodno zbog sve te moje smotanosti... Molim vas pomozite ako možete.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Problem sa "pogadjanjem" prvi put. Molim pomoć!
Kad st ebili mali niste odmah poceli da hodate pravilno i bez padanja zar ne?
Ni bicilkl niste odmah nauchili da vozite i odrzavate ravnotezu?
E pa tako je sa svim aktivnostim au zivotu pa tako i sa seksom!
Potrebno je da znate da seks nije samo prodiranje i vase guranje penisa u polne organe partnerke, seks je i ljubljenje i mazenje i peting i stimulisanja rukama, oralni seks ali i vase samozadovoljavanje...dug ze zivot i ne treba o seksu razmisljati samo kao o guranju!
Istrazujte jedno drugo, mladi ste i kad ste vec zeljni jedno drugog onda se pipkajte i isktrazujte, pronadjite sta to prija vasoj partnerki. Jer polni organ zene se opusta i otvara na lepe stimulanse, potrebno je da je zena raspolozena i opushtena, a to tesko polazi za rukom mladim devojkama, zbog straha i neznanja, pa upravo zato i treba da se edukujete!
A sto se tice pogadjanja, ukoliko vasa partnerka ne zna da pronadje svoje organe onda ni ne moze da vam pomogne
a niste vi profesor ginekologije koji treba da zna sve
zato lepo i nju posavetujte da poseti ginekologa i da se upozna sa svojim organima kako bi svoj partneru, tj. vama mogla da pomogne tokom samog seksualnog odnosa.
Ni bicilkl niste odmah nauchili da vozite i odrzavate ravnotezu?
E pa tako je sa svim aktivnostim au zivotu pa tako i sa seksom!
Potrebno je da znate da seks nije samo prodiranje i vase guranje penisa u polne organe partnerke, seks je i ljubljenje i mazenje i peting i stimulisanja rukama, oralni seks ali i vase samozadovoljavanje...dug ze zivot i ne treba o seksu razmisljati samo kao o guranju!

Istrazujte jedno drugo, mladi ste i kad ste vec zeljni jedno drugog onda se pipkajte i isktrazujte, pronadjite sta to prija vasoj partnerki. Jer polni organ zene se opusta i otvara na lepe stimulanse, potrebno je da je zena raspolozena i opushtena, a to tesko polazi za rukom mladim devojkama, zbog straha i neznanja, pa upravo zato i treba da se edukujete!
A sto se tice pogadjanja, ukoliko vasa partnerka ne zna da pronadje svoje organe onda ni ne moze da vam pomogne

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.