lupanje srca
lupanje srca
Ja sam 96. godiste i pre odprilike godinu dana sam osetio da mi srce jako lupa isli smo i kod kardiologa nosio sam i holter i utvrdili su da nemam sum i da mi je pritisak normalan ali ja i sad ponekad kad legnem osetim kako mi srce lupa a nekad cak mogu i da ga vidim kroz majicu.Dali je to normalno?
Re: lupanje srca
ne možeš vidjeti srce kroz majicu... jesi li uznemiren nešto ovih dana...
Samo se obrati liječniku pa će se već naći bolesti.
Mislis da imam neku bolest?
Ne verujem da imas neku bolest.Zalupa svima ponekad kad su nervozni,uznemireni...Evo i meni nekad pa sta da radim.Kazu da kontrolisem stitnu zlezdu
- 13th.wizard.
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Avg 14, 2010 12:26 pm
Proveri parametre f-je štitaste žlezde u serumu.
Proveri nivo kateholamina u serumu ili vanil-mandelic acid u urinu.
Proveri nivo kateholamina u serumu ili vanil-mandelic acid u urinu.
Lekar me je poslao da izvadim krv i nasli su mi neki poviseni hormon moze li to da bude uzrok tog lupanja?
- 13th.wizard.
- Aktivan član
koji hormon?
pa pise t3 2,58
- 13th.wizard.
- Aktivan član
javite se endokrinologu i to specijalisti za štitastu žlezdu.
jer t3 je hormon štitaste žlezde.
mada kod kadriološke simptomatolige mora biti povišen i fT4 ali to je već njihovo uže polje rada u koje ja neću ovom prilikom ulaziti jer nepoznajem dovoljno dobro da bi dao decidni i 100% proof advice.
jer t3 je hormon štitaste žlezde.
mada kod kadriološke simptomatolige mora biti povišen i fT4 ali to je već njihovo uže polje rada u koje ja neću ovom prilikom ulaziti jer nepoznajem dovoljno dobro da bi dao decidni i 100% proof advice.
Igore,i meni se to desava a kad merim pritisak onda bude dobar, cak 120/80, puls normalan i sl.Samo ne bas tako,(osim
u onim periodima pms-a, sorry :
Jedino nekako kao na negde pulsira,da me nesto drma malo...ahhah
E sad, imam povecana antitela i da li je moguce da se to desava zbog toga ? (imam Haismoto-neki blazi oblik za sad )
u onim periodima pms-a, sorry :

E sad, imam povecana antitela i da li je moguce da se to desava zbog toga ? (imam Haismoto-neki blazi oblik za sad )
igor55 napisao:pa pise t3 2,58
Meni je T3 takodje malo povecan. Da li je moguce da zbog toga nekad zalupa srce ? Narocito u onim periodima...zenskim...