Da li sam trudna

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Maraiola
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 16, 2012 9:06 pm

Da li sam trudna

Post od Maraiola »

Imam sa deckom vec 3 god.odnose i do sad nisam ostala u drugom stanju. Dobila sam men.09.01,zavrsila 13.01,i tada smo imali odnos i svrsio je u mene. Da li postoji mogucnost da sam ostala u drugom stanju? Sta je to ovulacija?
devojcica :)
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 10:59 pm

Re: Da li sam trudna

Post od devojcica :) »

Da,moguce je da si trudna. Izracunaj kad su ti plodni a kad neplodni dani. Mada vise ni to nema pravila.
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Post od remi »

Maraiola napisao:Imam sa deckom vec 3 god.odnose i do sad nisam ostala u drugom stanju. Dobila sam men.09.01,zavrsila 13.01,i tada smo imali odnos i svrsio je u mene. Da li postoji mogucnost da sam ostala u drugom stanju? Sta je to ovulacija?
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Post od remi »

Maraiola napisao:Imam sa deckom vec 3 god.odnose i do sad nisam ostala u drugom stanju. Dobila sam men.09.01,zavrsila 13.01,i tada smo imali odnos i svrsio je u mene. Da li postoji mogucnost da sam ostala u drugom stanju? Sta je to ovulacija?
Ovulacija je ono što izaziva zatrudnjavanje, kada se stvore povoljni uslovi :lol:

Pročitaj na podforumu ginekologija temu ŠTA SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA.
Odgovori