Flekice posle bubuljica

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
neven95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 19, 2011 5:57 pm

Flekice posle bubuljica

Post od neven95 »

Bosle bubuljica mi se pojavljuju flekice .I ne znam sta da radim da one nestanu.Pomoccccccccccccc!!! :roll:
australopitekus95
rodja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 24, 2006 7:36 pm

Re: Flekice posle bubuljica

Post od rodja »

Postoji metoda tzv.mikrodermoabrazija. Zatim tu su kreme za otklanjanje fleka (Fadeout na pr.) Ali moj savet je da se pre svega javis dermatologu koji ce nakon pregleda da odluci sta je najbolje za tebe ( u odnosu na tvoje godine i rezultate klinickog pregleda). :roll:
neven95
Novi član
Novi član

Post od neven95 »

hvala :) !!
australopitekus95
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Prvo moras spreciti pojavu akni,jer nove akne ce praviti nove fleke,tako da je to zacarani krug.Neki preparati koji deluju na akne,regulisu i te pigmentacije.Fleke inace samo po sebi nestaju vremenom,kreme koje tretiraju fleke taj peroid ubrzavaju.Naravno postoje procedure koje relativno brzo uklanjaju fleke,jedna od njih,doduse slabija,je i mikrodermoabrazija koja se ne radi kada postoje upale.Neki zakljucak bi bio da nadjes dobrog dermatologa,da ne gubis vreme sa bilo kojim.
neven95
Novi član
Novi član

Post od neven95 »

A izvini ali ja sam iz Novog Sada i neznam kako da nadjem dobrog dermatologa . Necu da idem kod nekoga da me zavlaci i da nema poboljsanja na licu . Bilo kakva pomoc bi bila od koristi ;)
:lol:
australopitekus95
petars89
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 13, 2011 11:50 pm

Post od petars89 »

probaj da pijes dosta vode! voda dosta cisti organizam, smianji stres...idi do kozmeticarke i nece ti se vise pojavljivati bubuljice,ako se pridrzavas vodene terapijes...samo vodu pij ko vo :P 2l dnevno i za 7 dana ce ti lice biti cisto...

ps ujutru vrucom vodom pa onda hladnom vodom..isperes lice (jutro i vece 2x dnevno)
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Ja zaista ne znam koji su dermatolozi u Novom Sadu dobri.
Pitaj o temi u roakutanu,cini mi se da je bilo ljudi iz Novog Sada koji su resili problem.
Odgovori