Flekice posle bubuljica
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Flekice posle bubuljica
Bosle bubuljica mi se pojavljuju flekice .I ne znam sta da radim da one nestanu.Pomoccccccccccccc!!! 

australopitekus95
Re: Flekice posle bubuljica
Postoji metoda tzv.mikrodermoabrazija. Zatim tu su kreme za otklanjanje fleka (Fadeout na pr.) Ali moj savet je da se pre svega javis dermatologu koji ce nakon pregleda da odluci sta je najbolje za tebe ( u odnosu na tvoje godine i rezultate klinickog pregleda). 

Prvo moras spreciti pojavu akni,jer nove akne ce praviti nove fleke,tako da je to zacarani krug.Neki preparati koji deluju na akne,regulisu i te pigmentacije.Fleke inace samo po sebi nestaju vremenom,kreme koje tretiraju fleke taj peroid ubrzavaju.Naravno postoje procedure koje relativno brzo uklanjaju fleke,jedna od njih,doduse slabija,je i mikrodermoabrazija koja se ne radi kada postoje upale.Neki zakljucak bi bio da nadjes dobrog dermatologa,da ne gubis vreme sa bilo kojim.
A izvini ali ja sam iz Novog Sada i neznam kako da nadjem dobrog dermatologa . Necu da idem kod nekoga da me zavlaci i da nema poboljsanja na licu . Bilo kakva pomoc bi bila od koristi 

australopitekus95
probaj da pijes dosta vode! voda dosta cisti organizam, smianji stres...idi do kozmeticarke i nece ti se vise pojavljivati bubuljice,ako se pridrzavas vodene terapijes...samo vodu pij ko vo
2l dnevno i za 7 dana ce ti lice biti cisto...
ps ujutru vrucom vodom pa onda hladnom vodom..isperes lice (jutro i vece 2x dnevno)

ps ujutru vrucom vodom pa onda hladnom vodom..isperes lice (jutro i vece 2x dnevno)
Ja zaista ne znam koji su dermatolozi u Novom Sadu dobri.
Pitaj o temi u roakutanu,cini mi se da je bilo ljudi iz Novog Sada koji su resili problem.
Pitaj o temi u roakutanu,cini mi se da je bilo ljudi iz Novog Sada koji su resili problem.