iskustvo osoba u koristenju Diane 35 kao th.
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
iskustvo osoba u koristenju Diane 35 kao th.
Pozdrav svima,koji koriste ili su koristili Diane.Mene interesuje iskustvo osoba koji koriste ovu th.,meni je preporucena zbog neredovnih menstruacija ,inace imam 36 god.Koristila sam 3 meseca,ali sam dobila u tezini,vise neka nadutost,problema sa aknam nisam imala nikada,ali se javio povisen krvni pritisak,dijareje i nagon za povracanjem.Brine me i sto sam pusac.Premda i tokom koristenja ove th.,za ova tri meseca ,nisam imala menstruacija normalnog izgleda ni obima.Da skratim ,prestala sam pre 2 meseca sa Diane,zbog kontaindikacija na lek.Prva mens. je bila ok.,a vec druga ne prestaje krvarenje 2 nedelja,uzela sam orgametril samoincijatvno 10 dana 2x,prestalo je krvarenje.Molim za savjet ,bilo koga ko je imao ovakvo ili slicno iskustvo.Naravno da cu se obratiti ginekologu za pomoc,ali bili su novogodisnji praznici i nisam bila u mogucnosti.Tkdj. ko moze da mi predlozi bassssssss dobrog ginekologa u Bg.,neku pouzdanu kliniku,unaprijed hvala.Nemam bas neko pozitivno iskustvo sa prethodnim.Pozzz. i unapred hvala...