Čitajući tekstove na http://www.moj-imunitet.com, ne mogu a da se na upitam da li sam nešto "propustio"...
Postavio sam novu temu jer nisam našao diskusiju na sličnu temu. Na navedenoj web strani se ukratko opisuje nastajanje malignih ćelija i (što mene više zanima) razlog za ponovno nastajanje.
Drugim rečima, navodi se da se hemioterapijom i drugim oblicima konvencionalnog lečenja dobiju rezultati - remisija bolesti, ali uzrok za nastajanje malignih ćelija.... ostaje, odnosno, ako organizam nije mogao da se izbori sa nastajanjem malignih ćelija pre neće to moći pogotovo posle opterećenja organizma sa hemioterapijama i zračenjem.
Na osnovu toga preporučuju razne IMUNO KOMBINACIJE, kako bi organizmu poboljšali imunološki sistem, odnosno olakšali borbu protiv "loših ćelija".
U tu svrhu se preporučuju proizvodi "Aloha medicinals" kao što su: Immune Critical; Cordyceps; Performax i sl.
Da li je neko ovo koristio ili koristi, kakvo je Vaše mišljenje na tu temu i sl. ?
Pozdrav.
IMUNITET i aloha-medicinals
Re: IMUNITET i aloha-medicinals
Prodajem kutiju od 30 praskova Orthomol Immuna koji se koristi za podizanje imuniteta tokom primanja hemoterapije ili zracenja.
Javite se na pp ako ikome treba
Javite se na pp ako ikome treba