U vezi "defloracije" - par pitanja za iskusnije muškarce.

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
vr6gti
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 04, 2012 1:05 am

U vezi "defloracije" - par pitanja za iskusnije muškarce.

Post od vr6gti »

E ćao ljudi.

Mozete predpostaviti da sam dosao na forum da se posavjetujem sa starijim momcima, valjda ne zamjerite i nadam se da ce mi odgovriti neko iako sam tek registrovan.
E ovako, zanima me par stvari o ovome iz naslova, defloracija, razdjevičenje ili ti ga kako se ono kaze "oduzimanje nevinosti".
Eh sad, posto je doslo vrijeme da se i to uradi sa jednom djevojkom, trebam savjete, nije mi "prvi put", ali sa nevinom jeste. Pa me zanima sad otprilike na kojoj dubini se nalazi taj doticni himen koji se treba "probiti", prstom bas i nisam uspio napipat , i koliko jako treba gurnuti penis da bi se to obavilo, da li treba postepeno ili naglo "cimnuti", da li koristiti kondom ili bez ?? Eh sad, najvaznije, u vezi oblika penisa, znamo svi da nisu svi uspravni i tako, neki su nakrivljeni , eh sad, situacija sa "bananom", oblik banane ne previse na dole savijen , da li taj oblik moze otezati posao, da li neka druga poza moze pomoci u boljem dopiranju do tog pravog mjesta i jos svaki drugi savjet ce dobro doci .. Volio bi kada bi na sto vise pitanja iz posta odgovorili, sva su mi vazna podjednako.

Hvala vam puno, nadam se da ne zamjerite, pomoc ce mi dobro doci , internet je pun takvih stvari ali bas to nisam nigde izgooglao. Hvala
Odgovori