Unapred se izvinjavam ako sam pogresila temu. Ali ako moze neko da mi da neke savete...
Imam problem sa ocima poslednjih par dana, preko dana mi se pojavi neka magla pred ocima i ne vidim, desava se unazad 3 dana, ne traje ceo dan al traje duze vremena. Inace imam i glavobolje isla sam u sremske karlovce i snimala glavu i oci ali su mi rekli da je sve u redu, sad sam imala kontrolu glave i doktorica mi je rekla da je od promene vremena i dala mi magnezijum tablete da pijem pa da to nije povezano sa glavoboljom ta magla na ocima ili je nesto drugo?
Molim odgovor i hvala vam.
Problem sa ocima
- klio
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Problem sa ocima
KOje ocne preglede ste radili? Da li je radjeno vidno polje?
Prvo su me pregledali na ovakvoj masini(strucne nazive ne znam)
na toj masini laseri prelaze preko oka u razlicitim bojama, a na drugoj masini je krstic i samo gledam u njega. Prepisali su mi kapi za oci i naocale iako su mi rekli da mi i nisu potrebne i da mi se magli radi niskog pritiska.

Kad imaš epizode "izmaglice" odnosno padne ti pritisak, što je čest slučaj kod mladih ljudi, kod stresa i ...sl. probaj uzeti šaku dve smokija, i dobru čašu mineralne vode. Vrlo brzo vraća pritisak u normalu.... Pij više vode!