Problem sa ocima

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
biljanas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 23, 2011 6:00 pm

Problem sa ocima

Post od biljanas »

Unapred se izvinjavam ako sam pogresila temu. Ali ako moze neko da mi da neke savete...
Imam problem sa ocima poslednjih par dana, preko dana mi se pojavi neka magla pred ocima i ne vidim, desava se unazad 3 dana, ne traje ceo dan al traje duze vremena. Inace imam i glavobolje isla sam u sremske karlovce i snimala glavu i oci ali su mi rekli da je sve u redu, sad sam imala kontrolu glave i doktorica mi je rekla da je od promene vremena i dala mi magnezijum tablete da pijem pa da to nije povezano sa glavoboljom ta magla na ocima ili je nesto drugo?
Molim odgovor i hvala vam.
Korisnikov avatar
klio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Problem sa ocima

Post od klio »

KOje ocne preglede ste radili? Da li je radjeno vidno polje?
biljanas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 23, 2011 6:00 pm

Post od biljanas »

Prvo su me pregledali na ovakvoj masini(strucne nazive ne znam) Slika na toj masini laseri prelaze preko oka u razlicitim bojama, a na drugoj masini je krstic i samo gledam u njega. Prepisali su mi kapi za oci i naocale iako su mi rekli da mi i nisu potrebne i da mi se magli radi niskog pritiska.
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Post od angelika »

Kad imaš epizode "izmaglice" odnosno padne ti pritisak, što je čest slučaj kod mladih ljudi, kod stresa i ...sl. probaj uzeti šaku dve smokija, i dobru čašu mineralne vode. Vrlo brzo vraća pritisak u normalu.... Pij više vode! :)
Odgovori