Help help help
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Help help help
E ovako stoje stvari. Imam 17. godina prije mjesec dana spavala sam sa deckom. Posle toga spavali smo jos 5 puta racunajuci do danas, koristili smo zastitu sve do dana pred dan kad sam trebala dobiti. Spavali smo tri puta zaredom niti jednom nije ejakulirao u mene ali meni posle toga kasni menstruacija 6 dana, danas je sesti dan. Sta da radim? Inace mi je bila redovna menstruacija, svake tri sedmice sma imala po 4 dana, sada mi kasni i ne znam sta je najbolje? Imala sam strasne bolove u donjem dijelu stomaka ali to je uobicajeno kada trebam da dobijem i bole me grudi kao i juce sto su boljele ali jos nisam dobila.. Sta kako?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: Help help help
Prvo uradite b-HCG iz krvi... obavezno... A posle kod ginekologa na pregled - obavezno ako niste bili skoro...msmist napisao:E ovako stoje stvari. Imam 17. godina prije mjesec dana spavala sam sa deckom. Posle toga spavali smo jos 5 puta racunajuci do danas, koristili smo zastitu sve do dana pred dan kad sam trebala dobiti. Spavali smo tri puta zaredom niti jednom nije ejakulirao u mene ali meni posle toga kasni menstruacija 6 dana, danas je sesti dan. Sta da radim? Inace mi je bila redovna menstruacija, svake tri sedmice sma imala po 4 dana, sada mi kasni i ne znam sta je najbolje? Imala sam strasne bolove u donjem dijelu stomaka ali to je uobicajeno kada trebam da dobijem i bole me grudi kao i juce sto su boljele ali jos nisam dobila.. Sta kako?
A imam li razloga za brigu? Mislite li da bih mogla biti trudna? Cula sam da je normalno da mi se ciklus poremetio jer sam cesto imala i da je normalno da mi kasni?
-
- Aktivan član
Razloga za preteranu brigu nemate, ali moramo da isključimo potencijalna stanja koja bi mogla da budu opasna (ali su naravno na svu sreću veoma retka).msmist napisao:A imam li razloga za brigu? Mislite li da bih mogla biti trudna? Cula sam da je normalno da mi se ciklus poremetio jer sam cesto imala i da je normalno da mi kasni?
Pozzzz

Hvala ti mnogo. Pozdrav 

-
- Aktivan član
Re:
U principu nije rano, pogotovo ako ste radili na trudnoćibullet85 napisao:Postovanje Zli doktore, meni kasni 4 dana, da li je rano za bhcg ili da vec koliko sutra zakazem pregled? Inace, malo me je strah jer sam prosle godine imala spontani, ako moze neki savet dok ne odem. Imam osecaj kao da cu svaki cas dobiti, obicno dobijem na 25-28..

pa radili smo na tome i molim Boga da sve bude u redu.. Jos uvek nemam nikakve simptome osim sto sam hronicno umorna..Zli doktor napisao:U principu nije rano, pogotovo ako ste radili na trudnoćibullet85 napisao:Postovanje Zli doktore, meni kasni 4 dana, da li je rano za bhcg ili da vec koliko sutra zakazem pregled? Inace, malo me je strah jer sam prosle godine imala spontani, ako moze neki savet dok ne odem. Imam osecaj kao da cu svaki cas dobiti, obicno dobijem na 25-28..