Cudan osecaj oko analnog otvora uz jos cudniju pricu

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
bokologo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 28, 2011 10:48 pm

Cudan osecaj oko analnog otvora uz jos cudniju pricu

Post od bokologo »

Jedno vece mi se desilo da sam izasao uvece i konzumirao alkohol u vecim kolicinama, nakon cega sam se probudio kuci ne secajuci se dobrog dela veceri. Prijatelji su mi rekli da sam usao u taksi iako nisam mogao hodam bas najbolje i od tada niko ne zna sta sam radio nista posle toga. Posto sam ispricao svoju pricu 2 dana nakon tog dogadjaja neki su mi rekli da se desavalo da muskarci bivaju silovani a da se ne secaju toga zbog predjasnjeg konzumiranja alkohola. Dosta sam se zabrinuo i nakon te price sam dobio cudan osecaj oko anusa u vidu golicanja, pulsiranja ali bez osecaja bola, iako 2 dana pre toga nisam osecao nista. Sad je vec proslo 2 nedelje od tog dogadjaja ja jos uvek imam cudan osecaj oko anusa, dok nakon defekacije se oseca kao da je sfinkter ili previse ili nedovoljno stegnut. Napominjem da sam heteroseksualac.
Zanima me da li je moguc vec iznet scenario, napominjem da nikakav osecaj nisam imao 2-3 dana neposredno posle te veceri vec nakon 3 dana, a svejedno da li treba da imam posetu lekaru zbog ovog osecaja nezavisno od svega?
Odgovori