Posle carskog reza, kada planirati sledecu trudnocu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
naci71
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2011 12:41 am

Posle carskog reza, kada planirati sledecu trudnocu

Post od naci71 »

Postovani doktore,

Imam 34 godine, maja 2010god. Na svet sam donela zdravog decak carskim rezom. Oziljak mi je zarastao skoro mesec dana odlazila sam redovno na previjanja, lekar je uvek govorio da je uredu. Medjutim moja rana i posle dve godine izgleda malo cudno, jako je ispupcena debljine olovke duz celog horizontalnog reza i malo naseda kao usna. Kada sam bila kod mog ginekologa zadnji put i kada je video ranu on se prosto iznenadio jer nikada nije video takvu ranu posle skoro dve godine od carskog reza. Interesuje me da li bih smela sa ovakvim oziljkom ostati sad u drugom stanju posto suprug i ja planiramo jos jedno dete. Unapred zahvalna
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Posle carskog reza, kada planirati sledecu trudnocu

Post od Zli doktor »

naci71 napisao:Postovani doktore,

Imam 34 godine, maja 2010god. Na svet sam donela zdravog decak carskim rezom. Oziljak mi je zarastao skoro mesec dana odlazila sam redovno na previjanja, lekar je uvek govorio da je uredu. Medjutim moja rana i posle dve godine izgleda malo cudno, jako je ispupcena debljine olovke duz celog horizontalnog reza i malo naseda kao usna. Kada sam bila kod mog ginekologa zadnji put i kada je video ranu on se prosto iznenadio jer nikada nije video takvu ranu posle skoro dve godine od carskog reza. Interesuje me da li bih smela sa ovakvim oziljkom ostati sad u drugom stanju posto suprug i ja planiramo jos jedno dete. Unapred zahvalna
Slobodno možete da ostanete u drugom stanju, samo pre toga skoknite do hirurga da vam potvrdi da nemate neku kilu prednjeg trbušnog zida na mestu reza. Inače taj ožiljak je na koži, i nema veze sa matericom koja je verovatno srasla kako treba, inače ne bi pisali na forumu :wink:
Veliki pozdrav
Odgovori