Ерекција (велики проблеми)

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
ProblemT
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 11, 2011 9:04 pm

Ерекција (велики проблеми)

Post od ProblemT »

Поздрав свима на овом форуму.
Ево да изложим и мој проблем.
Имам 20 година и студент сам.
До пре два дана био сам невин.
Те вечери кад сам изгубио невиност сам тотално заказао са ерекцијом (једноставно није могао да се дигне).
Сад да ли је проблем у психи , не вјерујем пошто сам имао стално проблем са одржавањем ерекције (онанишем сваки дан по неколико пут) пошто чим се дигне , устанем и одмах спадне(не могу да одржим пуно ерекцију).
Сад шта је у питању, ако је психа онда вам могу рећи да сам прошле године прошао кроз најгору фазу у мом животу, јер сам боловао од анксиозности чак пола године.
Са друге стране имам може се слободно рећи пенис огромних димензија (не лажем стварно , у смислу величине је јачи у дебљини), а са друге стране сам јако мршав и нисам спортски активан (време проводин у стану на компјутеру).
Пенис се у задњих годину дана скоро и да није дизао сам од себе (највише пута на плажи док сам у купаћем али срећом сакријем ;) )
Сад шта би могло бити не знам, али само да напоменем да се осјећам уморно по читав дан.
Можда имам проблем са малокрвношћу или је у питању нешто друго ?
Размишљао сам да узмем средства за потенцију .
Колико кошта Цијалис или Вијагра и колико је довољно мг за једну дозу
Цијалиса и Вијагре (знам да Вијагра долази у једној таблети са 100 мг али не знам колико је довољно , пошто сам мислио са једне стране читава, али са друге 1/4 пошто ми је једна медицинска сестра рекла да она кошта 20 марака али 4 таблете, па контам то су онда таблете од 25 мг . За Цијалис мислим да сам чуо да долазе двије таблете од 20 мг, сад колика је довољна доза не знам , али мисли да се и он може подјелити на 4 или на 2 пута )
Данас и јуче само размишљам о томе. Не знам , читао сам о природним афродизијацима али ништа (јуче сам купио и чоколаду и орасе, итд)
Приметио сам да ми је најбоља ерекција после доброг спавања и у касним ноћним сатима (око 4 или 5 у јутро кад сам будан ).
Помагајте молим вас ....
ProblemT
Novi član
Novi član

Re: Ерекција (велики проблеми)

Post od ProblemT »

Зашто кад хоћу да се дигне он се не диже,а кад не желим он хоће ?
Стварно ово више нема смисла , најбоље да је пођем код психолога или да се баталим дркњаједно 7 дана ,па да видим .
Можда и да променим исхрану, избацим газирано !
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

nikakvi lekovi!

ako je erekcija prisutna u snu onda nemash nikakav fizioloski problem, vec jednostavno psiha!

nisi dovoljno siguran u sebe i svoje organe, sto je i logicno s obzirom da si mlad! nista strasno, nisi i n prvi ni psolednji muskrac koji je imao i ima problema sa svojom erekcijom :)

Opusti se, ne razmisljaj previse o tome, regulisi ritam spavanja, hrani se redovno i zdravo, pij dosta vode, unosi vitamin C i B i uzivaj u carima mladosti :)

I nemoj tako mlad da se bakces sa lekovima koji nisu dobri ni za starije od tebe! Problemi idu iz glve, iz nesigurnosti i neposznavanja sebe. jeste lakshe uzeti pilulu ali ipak je bolj ei zdravije malo poraditi na sebi!

I naravno da je dobro da popricas sa psihologom, ali pre toga samo pokusaj da regulises vreme spavanja i ishranu, setaj bar 2 sata dnevno pa ces videti da ce biti bolje :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
ProblemT
Novi član
Novi član

Post od ProblemT »

tamaraft napisao:nikakvi lekovi!

ako je erekcija prisutna u snu onda nemash nikakav fizioloski problem, vec jednostavno psiha!

nisi dovoljno siguran u sebe i svoje organe, sto je i logicno s obzirom da si mlad! nista strasno, nisi i n prvi ni psolednji muskrac koji je imao i ima problema sa svojom erekcijom :)

Opusti se, ne razmisljaj previse o tome, regulisi ritam spavanja, hrani se redovno i zdravo, pij dosta vode, unosi vitamin C i B i uzivaj u carima mladosti :)

I nemoj tako mlad da se bakces sa lekovima koji nisu dobri ni za starije od tebe! Problemi idu iz glve, iz nesigurnosti i neposznavanja sebe. jeste lakshe uzeti pilulu ali ipak je bolj ei zdravije malo poraditi na sebi!

I naravno da je dobro da popricas sa psihologom, ali pre toga samo pokusaj da regulises vreme spavanja i ishranu, setaj bar 2 sata dnevno pa ces videti da ce biti bolje :)
Хвала пуно на одговору . ;)
Мислим да је време променити начин исхране,самим тим и начин живота......
Примтио сам да се баш диже кад боље спавам и кад се осјећам одморно . ;)
ProblemT
Novi član
Novi član

Post od ProblemT »

Мислим да нисам написао то да ја ерекцију увек могу одржавати помоћу руке колико хоћу али кад пустим руке на пар секунди оно спадне (никад скроз али пола) . Али приликом првог секса цура није могла да ми дигне пенис орално не знам зашто, а генерално те вечери сам и сам тешко дизао пенис и то не до краја (осим на крају кад сам се мало опустио, онда је пенис стајао доста дуже неко до тада али сам и брзо свршио ;) ) . Једино је успела кад је мало јаче стиснула пенис приликом мастурбације али кад пусти руку оде и ерекција .
Сад ми падају на ум разне ствари које сам читао о овим стварима тако да не знам шта да радим.
Можда да експериментишем пошто онанишем сваки дан по 5 пута. Пробаћу да не онанишем пар дана, па да онда проверим стање.
Не знам зашто али имам осећај да пиво делује супер на моје ерекције. Сад у чему је фора не знам ...
ProblemT
Novi član
Novi član

Post od ProblemT »

Ево и други пут секс са другом женом и опет кикс али сад имам три проблема.
Први је да се није могао дигнути дуго времена ,други је тај да није могао да уђе кад се дигао скрозв (мене је болио главић и заиста било је ружно,а и њу је болело иако има око 30 година),а трећи је тај да сам брзо свршио.
Срећа је та што сам први пут пробао лизати женску ствар и могу рећи да сам феноменалан .
Сад доктори шта ми је чинити ?
Могу рећи да сам покушао са вином, али ништа.
На почетку сам се баш тресао , са сам дрхтао .....
Једина позитивна ствар из ова два сусрета је то да је моја алатка далеко већа од мужева од тих жена, али јбг они су тврђи . ;)
Шта ми је чинити ?
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Praksa praksa praksa :lol:

Elem, sad da dodam jos koju :) Jel ti glavic stalno prekriven kozicom? Ako jeste, to je razlog sto je osetljiv.. Trebalo bi da se izlaze dodirima da bi se osetljivost smanjila...
ProblemT
Novi član
Novi član

Post od ProblemT »

Dejanbg napisao:Praksa praksa praksa :lol:

Elem, sad da dodam jos koju :) Jel ti glavic stalno prekriven kozicom? Ako jeste, to je razlog sto je osetljiv.. Trebalo bi da se izlaze dodirima da bi se osetljivost smanjila...
Главић ми је ок (имам осјећај да немам довољно кожице,пошто никад није прекривен,а кад се дигне кожица је спуштена) ...
Пракса , па да али да ли би теби било необично да ***** жену, а да њен муж то гледа ? Можда је и то разлог ..
Ево синоћ сам др*** доста времена док га нисам подигнуо,а јутрос из прве . Кад не дркам по 5 пута дневно и направим паузу од један дан, пенис ми је тврд као стијена . :)
Odgovori