Ево да изложим и мој проблем.
Имам 20 година и студент сам.
До пре два дана био сам невин.
Те вечери кад сам изгубио невиност сам тотално заказао са ерекцијом (једноставно није могао да се дигне).
Сад да ли је проблем у психи , не вјерујем пошто сам имао стално проблем са одржавањем ерекције (онанишем сваки дан по неколико пут) пошто чим се дигне , устанем и одмах спадне(не могу да одржим пуно ерекцију).
Сад шта је у питању, ако је психа онда вам могу рећи да сам прошле године прошао кроз најгору фазу у мом животу, јер сам боловао од анксиозности чак пола године.
Са друге стране имам може се слободно рећи пенис огромних димензија (не лажем стварно , у смислу величине је јачи у дебљини), а са друге стране сам јако мршав и нисам спортски активан (време проводин у стану на компјутеру).
Пенис се у задњих годину дана скоро и да није дизао сам од себе (највише пута на плажи док сам у купаћем али срећом сакријем

Сад шта би могло бити не знам, али само да напоменем да се осјећам уморно по читав дан.
Можда имам проблем са малокрвношћу или је у питању нешто друго ?
Размишљао сам да узмем средства за потенцију .
Колико кошта Цијалис или Вијагра и колико је довољно мг за једну дозу
Цијалиса и Вијагре (знам да Вијагра долази у једној таблети са 100 мг али не знам колико је довољно , пошто сам мислио са једне стране читава, али са друге 1/4 пошто ми је једна медицинска сестра рекла да она кошта 20 марака али 4 таблете, па контам то су онда таблете од 25 мг . За Цијалис мислим да сам чуо да долазе двије таблете од 20 мг, сад колика је довољна доза не знам , али мисли да се и он може подјелити на 4 или на 2 пута )
Данас и јуче само размишљам о томе. Не знам , читао сам о природним афродизијацима али ништа (јуче сам купио и чоколаду и орасе, итд)
Приметио сам да ми је најбоља ерекција после доброг спавања и у касним ноћним сатима (око 4 или 5 у јутро кад сам будан ).
Помагајте молим вас ....