Hitna pomoc Maligni melanom
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 05, 2010 9:14 pm
Hitna pomoc Maligni melanom
Molim vas treba mi necije misljenje o ovoj dijagnozi. Moja mama je u pitanja . Zakazan joj je prijem u bolnicu 26.og oktobra. Dg. tu cutis reg.lumbalis sang. mm susp. Ako je neko imao slicno iskustvo jel moze samo izbliza da mi pojasni o cemu se radi. ujedno da li neko zna dobar sajt sa informacijama o malignim melanomima. unapred hvala.
Re: Hitna pomoc Maligni melanom
Pobeda Pobeda napisao:Molim vas treba mi necije misljenje o ovoj dijagnozi. Moja mama je u pitanja . Zakazan joj je prijem u bolnicu 26.og oktobra. Dg. tu cutis reg.lumbalis sang. mm susp. Ako je neko imao slicno iskustvo jel moze samo izbliza da mi pojasni o cemu se radi. ujedno da li neko zna dobar sajt sa informacijama o malignim melanomima. unapred hvala.
Pokušajte ovde da se više informišete.
http://forum.zanovidan.hr/viewtopic.php ... dbed5058a6
Pozdrav i sve najbolje
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 16, 2010 3:01 pm
Sta je m.m.sigurno ste procitali jer ima more informativnih sajtova.Vazi za jedan od najmalignijih tumora ali ako se otkrije na vreme,moze se izleciti.Problem je ako je slucaj zapusten.Medicina je u mnogome napredovala i ne gubite nadu.Ako nije HP potvrdjeno,mozda i nije rec o m.m.Imajte na umu da i lekari grese.Tako je primera radi,mojoj mami dijagnostikovan Ca debelog creva i cak HP potvrdjen,a ispostavilo se da Kronova bolest.Stvar je samo da se reaguje na sto pre,a u poslednje vreme ljudi sve vise uz oficijalnu medicinu koriste i alternativnu i rezultati su jako dobri. Sve najbolje i Vama i Vasoj mami.
Prodajem cecenu, 20 kapsula po 40mg vaze do septembra 2013 godine, cena 875 eura, Decarbazine 100 mg, 9 ampula rok trajanja do maja 2012 godine, Decarbazine 200 mg , 10 ampula, rok trajanja do novembra 2012 godine cena 100 e. Za sve postoji racun, kupljene u inostranstvu. Broj telefona na koji se moze pozvati je 022/326-979, ime Mara