Imam jos malo 15 a nemam menstrualni ciklus
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 07, 2011 1:51 am
Imam jos malo 15 a nemam menstrualni ciklus
Ja imam 14 jos jedan mesec i 15 god.(iz makedonije sam i ne razumem mnogo srpski)...nadam se da me razberite...imam veliki problem..jos nemam menstruacija a kad sam bila mladja 12 god skinula sam se sama ali nisam znala nista uopste da mogu ostetiti matku..ili dr...i kao anonimna sam se pretstavila na jednu stranu..objasnila moj problem i su mi dali mn negativni odgovori svi su mene krivili kao da sam jedina na svetu..jedna mi je rekla da sam 100% povredila matku i da menstruacija mi nece doci nikad...strah me da kazem majci ona je mn stroga i necu da joj kazem samo bih vlegla u novu nevolju..molim vas pomognite ovih 2 dana uopste nisam oko sklopila ii sam u velikoj depresii :'(
Re: Imam jos malo 15 a nemam menstrualni ciklus
Ja nisam doktor, ali sam prvi put dobila menstruaciju sa 15 godina, jos jedna drugarica je isto sa 15, a moja majka sa 16. I sve smo zdrave! Uopste ne mora da znaci da postoji problem, ali mozes da odes kod ginekologa da porazgovarate ako si toliko uplasena 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 11:58 pm
ma ne brini,ja sam dobila pred kraj 18-te godine,drugarice su htele cak i da me vode kod lekara.sad imam dva deteta i nikakav problem oko ostajanja u drugom stanju.nemoj da se plasis,svi smo mi razliciti.neki dobiju sa 10,neki mnogo kasnije. ps:ako nemas grudi,mozda ti nece porasti velike ako dobijes kasno,ja nemam nista 

I ja imam isti problem, ali nakon vasih odgovora malo mi je laknulo...
I imam jos jedno pitanje za Vas, da li mogu da imam seksualni odnos iako jos uvek nemam menstrualni ciklus?

I imam jos jedno pitanje za Vas, da li mogu da imam seksualni odnos iako jos uvek nemam menstrualni ciklus?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja ti ne bih preporučila...ako nemaš menstruaciju to znači da ni polni organi nisu sasvim sazreli pa nisu spremni za seksualni odnos.