Komisija za besplatnu VTO u Novom Sadu i dalji postupak

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
zabrinuta75
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am

Komisija za besplatnu VTO u Novom Sadu i dalji postupak

Post od zabrinuta75 »

Prijatelji,

Ako ima vas koje ste u skorije vreme bile na komisiji u Novom Sadu za vto o trosku drzave, kao i vas koje ste tamo usle u program i mozda cak vec i odradile vto, molim vas da nam prenesete svoja iskustva i utiske.

Narocito me zanima da li jos uvek insistiraju na spermogramu iz privatne laboratorije Biotest (iako na to vise nemaju pravo), koliko su zahtevni u postavljanju uslova za ulazak u program (traze li histeroskopiju i hsg po svaku cenu, cak i kad je razlog za vto los spermogram, prate li zastarelost nalaza u dan, zakeraju li za dozvoljeni bmi bas u decimalu i sl.), kakvi su prema parovima van Novog Sada, jesu li organizovani, radi li dr Kopitovic jos uvek tamo i moze li se ona izabrati kao dr i salju li kandidate koji su prosli komisiju i u Genesis?

Hvala unapred!
LaFolie
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 04, 2009 3:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Komisija za besplatnu VTO u Novom Sadu i dalji postupak

Post od LaFolie »

Caos
Ja skupljam papire za betaniju, da li zna neko kakva je situacija oko analiza koje treba da se predaju i da li traze HSG i slicno :o obzirom da mm ima manje od 1mil spermatozoida?

Hvala!!
NSstudent
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 20, 2010 6:37 pm

Re: Komisija za besplatnu VTO u Novom Sadu i dalji postupak

Post od NSstudent »

postovanje,

zasto su datumi svi stariji...
da li radi ovaj forum?

ima li cega novoga za betaniju i VTO?
hvala
..O, da mi je da se jos samo jednom zaljubim. Opet bih gledao niz kej kao niz prugu i opet bih znao da se u oblak zadubim i cekao bih samo nju, ni jednu drugu..
Odgovori