postovani imam problem

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
dax82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 10, 2011 11:07 pm

postovani imam problem

Post od dax82 »

postovanje imam problem muci me stomak povremeno boli ceo nema specificno mesto radio sam fob test negativan tumor markere ca i ca19-9 u redu stolica normalna pre nego odem u vc zaboli ceo stomak pa se odmah nakon toga ispraznim stolica na 2 dana normalna bez krvi i sluzi plasim se sta bi moglo biti veliki pozdrav hvala svim dobrim ljudima na odgovoru ps pre toga sam imao stomacni virus posle tog stomacnog virusa su pocele tegobe traju vec 10dana
quincekap
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 09, 2006 12:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: postovani imam problem

Post od quincekap »

Da li si tada uzimamo mozda neki antibiotik (za vreme virusa)?

Moraces da das stolicu na analizu,koprokulturu i stolicu na Candidu.

Uzmi probiotike jednom dnevno i za pocetak izbaci slatko i testa,mleko,kiselo voce, pa da vidis ima li poboljsanja.Grcevi pre stolice su obicno pokazatelj nekog mikroorganizma.

Uzmi i neki caj,kao sto je caj od divljeg origana (Probotanik firma ga uvozi) ili majcine dusice.Ili mesavinu hajducke trave i pelina (ali u jako malim kolicinama,posle 2 nedelje pijenja pravi se pauza).Ostale cajeve mozes slobodno piti svakodnevno.
Odgovori