Krv u Stolici

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
dominiq
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 25, 2011 12:11 am

Krv u Stolici

Post od dominiq »

Pozdrav,

imam 21 godinu, gojazan momak (1.94m visine, 105-110kg tezine), konzumiram alkohol ponekad, NEpusac, ne konzumiram droge, ne bolujem od nikakve bolesti

dakle danas sam prvi put primetio krv u stolici, tj na toalet papiru.

bol imam blagi malo iznad analnog otvora, odakle mi se i cini da je nastala krv, jer sam proverio analni otvor toalet papirom i bio je bez krv, tako da sam to iskljucio

bol imam duze vreme, ali nisam obracao paznju jer sam mislio da je posledica nekog udarca u kost jer se nekako bas tu nalazi kod kosti, sve dok malopre nisam video krv

pogledao sam u ogledalu, gde je bolno mesto, tik iznad analnog otvora, i video neku kao malu rupicu sa crvenkastom (nadrazenom) kozom okolo

citao sam na vasem forumu, i odprilike znam sta je i kako, ali bih voleo vase strucno misljenje, kako da pomognem sebi, po mogucstvu bez da idem kod lekara, ali ako bude potrebno, oticicu

hvala unapred na brzom i strucnom odgovoru.
dominiq
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 25, 2011 12:11 am

Re: Krv u Stolici

Post od dominiq »

NE pravi mi nikakav problem prilikom izbacivanja stolice, ili sedenja, znaci u pitanju je mali blagi bol, neznam da li je vazno ali da napomenem za svaki slucaj.
dax82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 10, 2011 11:07 pm

Post od dax82 »

verovatno imas hemoroide nadji delta hadensu kremu i mazi nemoj jesti ljuto i alkohol nikako pozzz
ake
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 15, 2011 9:02 pm

Post od ake »

A kod lekara obavezno voleo ti to ili ne. Sta sve ne volimo pa moramo.
Odgovori