cycloprogynova-novo iskustvo

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
TijanaDavor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2011 9:27 pm

cycloprogynova-novo iskustvo

Post od TijanaDavor »

Zdravo svima,resih da se i ja prikljucim forumu! :) Zanimaju me iskustva koje je neko od vas imao sa cycloprogynovom....ja sam pocela da je pijem pre dva dana i zelela bih da znam malo detaljnije sta taj lek predstavlja i koje specificnosti ima.Meni ga je moj ginekolog prepisao zato sto mi je ciklus u poslednjih 9 meseci prilicno neredovan,a pocela sam sa muzem da radim i na bebi :)Probala sam i razne cajeve,ali na kraju izlaza nije bilo i morala sam da pocnem sa ovom terapijom,jer po recima svog ginekologa,jajnici na ultrazvuku vec par meseci,kad god odem na ultrazvuk,ne pokazuju da cu uopste da dobijem prirodnim putem,pa sam svaki mesec pila Orgametril po 10dana po dve na dan,kako bi se desio ciklus uopste u mesecu.Iskreno,malo sam zabrinuta kako cu da reagujem na Cycloprogynovu,nisam imala iskustva sa takvim hormonskim lekom,a predvidjena mi je terapija od 3-6 meseci.Da li bih mogla da zatrudnim koristeci ovaj lek kroz neko vreme i da li ce ovaj lek da mi poboljsa funkciju jajnika i sredi ciklus?
Unapred zahvalna
Vasa zabrinuta.
Odgovori