promena u boji koze ispod testisa-gljivice?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
knedlica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 01, 2005 7:27 pm

promena u boji koze ispod testisa-gljivice?

Post od knedlica »

Postovana Dr, suprug ima problem ali naravno smatra da mu to ne zadaje problem sem estetskog momenta. Naime koza ispod testisa i penisa (na bitinama cak i mnogo nize nego gde leze polni organi) mu vec duze vreme ima izrazito tamnu boju i mnogo odudara od njegove prirodne boje koze. On ne moze nbas sa sigurnosti da kaze da li se to siri ali meni prilicno lici na gljivice. Taj deo mu je cesto vlazan i zbog njegovog prirodno pojacanog znojenja i zbog punije konstitucije. Napominjem da uvek nosi pamucni ves i bokserice. Molim vas kazite mi sta treba koristiti i da li je potrebno da posalje fotke promena
djuki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 3:34 am

gljivicno oboljenje

Post od djuki »

knedlica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 01, 2005 7:27 pm

Post od knedlica »

da, djuki, to upravo izgleda tako. Hvala na pomoci. A kako leciti???
djuki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 3:34 am

Post od djuki »

ja sam koristio TRIDERM kremu i pomoglo mi je
Adam2008
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 31, 2007 5:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Adam2008 »

Za problem tvog muza je dovoljan talk,on isusi tu regiju i sve prodje kao da nije ni bilo!
postdiplomac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 25, 2011 8:38 pm

Re: promena u boji koze ispod testisa-gljivice?

Post od postdiplomac »

Ja uop[te ne ynam da li imam gljivice na mosnicama, ili kako se vec zove. Problem je sto sam imao problem sa necim na nogama sto sam gotovo izlecio sa krememom protiv gljivica, tako da mislim da su u pitanju gljivice. Imam gotovo iste simptome na mosnicama izuzev guljenja koze.

Moje pitanje je da li moze da smeta necemu krema protiv gljivica koju koristim za one na nogama?
Odgovori