promena u boji koze ispod testisa-gljivice?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
promena u boji koze ispod testisa-gljivice?
Postovana Dr, suprug ima problem ali naravno smatra da mu to ne zadaje problem sem estetskog momenta. Naime koza ispod testisa i penisa (na bitinama cak i mnogo nize nego gde leze polni organi) mu vec duze vreme ima izrazito tamnu boju i mnogo odudara od njegove prirodne boje koze. On ne moze nbas sa sigurnosti da kaze da li se to siri ali meni prilicno lici na gljivice. Taj deo mu je cesto vlazan i zbog njegovog prirodno pojacanog znojenja i zbog punije konstitucije. Napominjem da uvek nosi pamucni ves i bokserice. Molim vas kazite mi sta treba koristiti i da li je potrebno da posalje fotke promena
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 25, 2011 8:38 pm
Re: promena u boji koze ispod testisa-gljivice?
Ja uop[te ne ynam da li imam gljivice na mosnicama, ili kako se vec zove. Problem je sto sam imao problem sa necim na nogama sto sam gotovo izlecio sa krememom protiv gljivica, tako da mislim da su u pitanju gljivice. Imam gotovo iste simptome na mosnicama izuzev guljenja koze.
Moje pitanje je da li moze da smeta necemu krema protiv gljivica koju koristim za one na nogama?
Moje pitanje je da li moze da smeta necemu krema protiv gljivica koju koristim za one na nogama?