Sta mi je ciniti?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Sta mi je ciniti?
Imam 30 godina do pre par meseci menstruacije su mi bile redovne, normalne (ne preobilne, trajanje 4-5 dana, bez bolova), ali od pre par meseci imam uzasne bolove. Da sada ne zvucim kao razmazena ali ranije bukvalno sam mogla da idem da vezbam kad dobijem menstruaciju bilo je bolova ali ne strasnih kao sto mi je sada. Kad dobijem posle par sati krece takav neizdrziv bol da sam pored lekova morala da zovem i hitnu da mi daju injekciju, bol koji ni u jednom trenutku ne menja intenzitet vec je sve jaci. Posto sam skontala da mi se nesto desava otilsa sam na ultra zvuk sta mi je ginekolog reko da je sve u redu da imem neke dve ciste ali misli da je jedna pukla i da nista alarmantno nije.Dao mi je da pijem dikolofenak duo i to mi je reko da pijem 3-4 dana pre jer sve mi mislimo da treba da pijemo lekove tek kad dodje. I tako ja sam uzela odmah pre sledece da pijem i sta se desava, stomak me je opet boleo ali sam ga ubila lekovima
ali mi je mestruacija trajala samo 1 dan i iskreno vec sada se plasim. Inace poslednjih meseci kada je sve pocelo promenilo mi se i sam ciklus nema vise ciste krvi, i sve vreme je kao da je kraj. Izvinite na detaljom opisu ali bih htela da vidim da li neko moze da mi kaze sta je u pitanju.

Re: Sta mi je ciniti?
I nema mi pomoci!
Niko nije cuo za ovakav slucaj! 

Re: Sta mi je ciniti?
Posto izgleda niko nije imao problem ovakve prirode
resila sam da ja nekome pomognem, zato cu da napisem isvestaj lekara
!Isla sam kod ginekolga i zapravo sta je upala levog jajnika dimenzija 7.5x4.2. lekar mi je dao da pijem Citeral, Chymoral i Diclofenac duo i da uradim analizu urina i krvi. Laboratorija mi je uredu, sedimentacija 2 kao i svi ostali parametri. Sada sam pod terapijom pa cemo videti kad odem na kontrolu st ase desava.