Postovani, prvi put se javljam , naime vec dva meseca na cetiri nokta ( po dva na svakoj ruci ) pojavljuju se čudne promene , naime nokti postaju krti i čudne boje ,tamniji do pola nokta a ujedno mi na tim prstima koža na jagodicama puca i boli.
Doktor opšte prakse mi je rekao da mažem kremom UREA, ali bez uspeha.Neko mi je rekao da su to glivice i da mažem KANESTENOM a apotekar mi kaže da je to nedostatak vitamina B.
Ima li neko ideju sta to može biti.
pucanje koze na jagodicama prstijui krtost noktiju
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: pucanje koze na jagodicama prstijui krtost noktiju
Jako je nezahvalno komentarisati nesto sto nisam video na osnovu opisa,sto se tice gljivica da li ih ima to je jako prosto,odete kod dermatologa,on uzme bris i ako ima gljivica tacno se zna sa cim se boriti protiv njih, ako je nalaz negativan(nema gljivica) onda dosta toga dolazi u obzir,udarac prsta,nokta,neudobna obuca i td,td,Da se ne bi pricalo napamet slikajte problem niktiju i te ispucale koze na jagodicama pa mozda nesto i zakljucimo!
Pedikir sam i radim uglavnom na problemima, urastanja noktiju i drugim problemima vezanih za pedikir.Radim deci (najmladji 9meseci,ispravka najmladji 67 dana) i odraslima BEZ SKALPELA!