pucanje koze na jagodicama prstijui krtost noktiju

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
milicadv
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 17, 2011 1:26 pm

pucanje koze na jagodicama prstijui krtost noktiju

Post od milicadv »

Postovani, prvi put se javljam , naime vec dva meseca na cetiri nokta ( po dva na svakoj ruci ) pojavljuju se čudne promene , naime nokti postaju krti i čudne boje ,tamniji do pola nokta a ujedno mi na tim prstima koža na jagodicama puca i boli.
Doktor opšte prakse mi je rekao da mažem kremom UREA, ali bez uspeha.Neko mi je rekao da su to glivice i da mažem KANESTENOM a apotekar mi kaže da je to nedostatak vitamina B.
Ima li neko ideju sta to može biti.
ganco
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2007 6:02 pm

Re: pucanje koze na jagodicama prstijui krtost noktiju

Post od ganco »

Jako je nezahvalno komentarisati nesto sto nisam video na osnovu opisa,sto se tice gljivica da li ih ima to je jako prosto,odete kod dermatologa,on uzme bris i ako ima gljivica tacno se zna sa cim se boriti protiv njih, ako je nalaz negativan(nema gljivica) onda dosta toga dolazi u obzir,udarac prsta,nokta,neudobna obuca i td,td,Da se ne bi pricalo napamet slikajte problem niktiju i te ispucale koze na jagodicama pa mozda nesto i zakljucimo!
Pedikir sam i radim uglavnom na problemima, urastanja noktiju i drugim problemima vezanih za pedikir.Radim deci (najmladji 9meseci,ispravka najmladji 67 dana) i odraslima BEZ SKALPELA!
Odgovori