VIDATOX

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
lananina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 02, 2011 8:59 pm

VIDATOX

Post od lananina »

DRAGI SVI,

IMAM BOČICU VIDATOXA VIŠKA, ODNSNO ZA ONE KOJI NE ZNAJU, TO JE KUBANSKI LIJEK PROTIV RAKA, TU BOČICU PRODAJEM, CIJENA JE 150 E, PA AKO NEKOME TREBA NEKA SE SLOBODNO JAVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Re: VIDATOX

Post od sandrao »

lananina napisao:DRAGI SVI,

IMAM BOČICU VIDATOXA VIŠKA, ODNSNO ZA ONE KOJI NE ZNAJU, TO JE KUBANSKI LIJEK PROTIV RAKA, TU BOČICU PRODAJEM, CIJENA JE 150 E, PA AKO NEKOME TREBA NEKA SE SLOBODNO JAVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Draga ti, vec postoji tema aktivna 2 godine vezana za ovaj lek.

I ako imas samo jednu bocicu vazno je i gde si je nabavila. Ako imas vise, jos vise je vazno kako do njih dolazis.

I sve to javi na temi Escozul, lek protiv raka, jer tamo se ljudi i javljaju kad imaju potrebu za ovim lekom.

Verujem da to tebi nije poznato, od juce si na forumu, ali sad znas.

Pozz, S
1976
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 25, 2011 2:29 pm

Post od 1976 »

Molim vas ukoliko neko moze da mi pomogne da nabavim Vidatox. Koji je najjednostavniji nacin.
Ima li ga sad u BG.
Koji je nacin transporta leka iz Tirane, da li moze DHL.
Ukoliko imate saznanja o nekom jos novom lekovitom sredstvu koje bi pomoglo za vracanje apetita.
U pitanju je adeno Ca zeludca, operisan u martu.Otkriven kao metastatska bolest na jajniku.Primila do sad IXciklusa HT.
POMOZITE da nadjemo VIDATOX.Hvala svima
cesena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 04, 2011 3:12 pm

Post od cesena »

lananina napisao:DRAGI SVI,

Hteo bih da kupim Vidatox od vas. Kontaktirao sam vas na PP. Hvala unapred
aladin.drazanin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 2:02 am

Post od aladin.drazanin »

1976 napisao:Molim vas ukoliko neko moze da mi pomogne da nabavim Vidatox. Koji je najjednostavniji nacin.
Ima li ga sad u BG.
Koji je nacin transporta leka iz Tirane, da li moze DHL.
Ukoliko imate saznanja o nekom jos novom lekovitom sredstvu koje bi pomoglo za vracanje apetita.
U pitanju je adeno Ca zeludca, operisan u martu.Otkriven kao metastatska bolest na jajniku.Primila do sad IXciklusa HT.
POMOZITE da nadjemo VIDATOX.Hvala svima
Mislim da ga jos uvek nema u BG...
Mislim da ne moze tek tako da se posalje ni iz Tirane. Hocu reci, mislim da je prethodno potrebno da ti to neko kupi u Tirani pa posle da ti posalje.
Sto se tice vracanje apetita... Moraces mozda malo da sacekas, ipak je u pitanju zeludac.
Pozdrav...
bickana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 20, 2011 2:45 pm

Post od bickana »

IMAM BOCICU VIDATOXA AKO VAS INTERESUJE POZOVITE 0611479542.
1976
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 25, 2011 2:29 pm

Post od 1976 »

Ako je prodaja leka Vidatox jos aktuelna javite se na tel 064 11 36 186
Odgovori