hydrocoella
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: hydrocoella
i evo prodje vise od pola godine i zaboravio sam skoro na hidrokelu al posle prehlade i malo vise seksa-(tj uzdrzavanja prilikom seksa i produzenja praznjena) osetio sam blage tegobe-rekao bih u prostati a posle sam primetio da mi sperma braonkaste boje---i malo osecam testis al ne previse..pitam se sta moze biti u pitanju-dal je to zbog prostate ili hidrokele ili nesto ozbiljniji problem---napominjem da mi to nije prvi put i uglavnom posle nekih ispitivanja i bez lekova se stanje popravilo---Zasto mi se to ponavlja --u cemu je problem-cito sam da i neke zlezdice pored prostate mogu biti uzrok tamne sperme????
treba proveriti da li postoji neka infekcija u genitalnom traktu...
moram da kazem da sam imao seks sa kondomom i ne verujem da je tu problem al mozda od prehlade moze neka infekcija-to mi nije jasno--a evo posle mesec dana sve tegobe se smanjile i jos malo ima tamnijih grumencica u prostati--
Da li je moguce da je od lekova koje pijem--salozopirin, eglonil,lexilium, famotidin,tritiko-malo me ponekad pece mokraca a pijem i brusnicu i koprivu---
Neuropsihijatar mi je rekao da ti lekovi mogu uticati na potenciju (slabiju) pa se ne brinem puno zbog toga iako je primetno da ima uticaja.
HVALA
Da li je moguce da je od lekova koje pijem--salozopirin, eglonil,lexilium, famotidin,tritiko-malo me ponekad pece mokraca a pijem i brusnicu i koprivu---
Neuropsihijatar mi je rekao da ti lekovi mogu uticati na potenciju (slabiju) pa se ne brinem puno zbog toga iako je primetno da ima uticaja.
HVALA
na boju mogu uticati i neki lekovi, takodje i duzina apstinencije...ali ne bi bilo lose da se uradi pregled i laboratorijske analize da se iskljuci infekcija...
moj konacan zakljucak je da me pece kad mokrim posle cesceg seksa--ZASTO????
IMA LI NEKO ODGOVOR?
IMA LI NEKO ODGOVOR?
tokom odnosa dolazi usled trenja do iritacije glansa i mokracnog otvora, zatim frenuluma, a to dovodi do osecaja peckanja tokom mokrenja...
hvala dr.
sasvim je moguce--jos da prijavim da moji problemi sa hidrocelom vec duze vreme skoro da ne postoje a sto se tice potencije---izgleda da su u pitanju lekovi ali RANISAN-koji sam redovno uzimao svaki dan a prestao ima 20 dana i osecam poboljsanje sto se tice potencije-ostale lekove i dalje pijem tako da je izgleda zabluda da je od eglonyla -a i neuropsihijatar je mislio da je od njega-pa mi smanjio dozu i nije bilo efekta-zapravo bilo je da se losije osecam uopste kad smanjim eglonyl-nazalost.
POZDRAV I SVIMA DOBRO ZDRAVLJE
sasvim je moguce--jos da prijavim da moji problemi sa hidrocelom vec duze vreme skoro da ne postoje a sto se tice potencije---izgleda da su u pitanju lekovi ali RANISAN-koji sam redovno uzimao svaki dan a prestao ima 20 dana i osecam poboljsanje sto se tice potencije-ostale lekove i dalje pijem tako da je izgleda zabluda da je od eglonyla -a i neuropsihijatar je mislio da je od njega-pa mi smanjio dozu i nije bilo efekta-zapravo bilo je da se losije osecam uopste kad smanjim eglonyl-nazalost.
POZDRAV I SVIMA DOBRO ZDRAVLJE