bolovi u stomaku

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
marta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 15, 2005 9:55 pm

bolovi u stomaku

Post od marta »

Cao ovde Jovana.Da li neko zna o cemu se ovde radi?Imam bolove na desnoj strani stomaka(nisko,na samoj granici izmedju noge i stomaka) vec 2 meseca.U poslednjih 4 dana bolovi su se jako povecali a ja i dalje ne znam sta mi je.Bila sam kod lekara,sve je u redu.Molim vas da mi neko odgovori ko je imao ovakve ili slicne probleme.Unapred hvala HITNO
MikyRuma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 14, 2011 11:13 pm

Re: bolovi u stomaku

Post od MikyRuma »

marta napisao:Cao ovde Jovana.Da li neko zna o cemu se ovde radi?Imam bolove na desnoj strani stomaka(nisko,na samoj granici izmedju noge i stomaka) vec 2 meseca.U poslednjih 4 dana bolovi su se jako povecali a ja i dalje ne znam sta mi je.Bila sam kod lekara,sve je u redu.Molim vas da mi neko odgovori ko je imao ovakve ili slicne probleme.Unapred hvala HITNO
Rekao bih da je slepo crevo, meni je bilo otezano hodanje u predelu desne noge, ako se to vama javi hitno doktoru, meni je bilo puklo i sirilo se po telo pa mi je odstranjeno hiruskim putem.
mimavuk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 02, 2011 12:35 pm

Post od mimavuk »

Trazeci neke informacije, dodjoh dovde.. Tema je mozda stara i ne posecenja skoro ali moram da podelim ovo sa vama.Vec trecu nedelju imam jake (povremene) bolove na desnoj strani stomaka. Inace zadnjih 6. meseci su se slicni bolovi pojavljivali ali su prolazili, ali protekle 3. sedmice su katastrofa. Setali su me od dr do dr i samo su glupo cutali, kao nije to nista..ma gde nije nista kad ovoliko boli?! Pre 10-ak dana zavrsim u Ns (sasvim slucajno dr sa urgentnog mi da uput za pogresnog dr- abdominalni hirurg,ali koji samo prima pacijente koje je on operisao) koji me je jedva primio, ali je konstatovao hronicnu upalu slepog creva. Samo prilikom dodira. Ali ok bar neki pomak. Moram da napomenem da mi je krvna slika sasvim u redu. Zakaze mi prijem za tacno 7. dana ako pukne u medjuvremenu da dodjem na urg. Ja posle 3 dana dobijem opet jake bolove,dodjem na urgentni, oni mi kazu da ne mogu da me operisu jer nije puklo!Znaci bukvalno sam vapila za pomoc! Da mi neko pomogne, JER IMA DETE OD 7. GODINA ZA KOJE SE PLASIM DA NE OSTANE SAMO. Ali vapi ti Milkice koliko hoces to je licno tvoja stvar. Tuzno majke mi. Nastavak.. Posle 7.dana (juce) lepo odem sa sve ''torbicom za prijem'' a dr primarijus mi kaze da ce me staviti na listu cekanja! Kad se nisam srusila! Inace bolovi su i dalje povremeni ali jaki. "Pa doktore kada je to?" -" Javicemo vam se otprilike za 10-ak dana. Ako u medjuvremenu..znate vec.." Ja moju torbu preko ruke i polako kuci, sama, autobusom 40-ak km..U zagrljaj svom detetu koje me je ispratilo placuci. E Srbijo moja... Dzabe meni i moja lepota i sve..Ostaje mi samo ovaj optimizam..zbog mog deteta.
MikyRuma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 14, 2011 11:13 pm

Post od MikyRuma »

mimavuk napisao:Trazeci neke informacije, dodjoh dovde.. Tema je mozda stara i ne posecenja skoro ali moram da podelim ovo sa vama.Vec trecu nedelju imam jake (povremene) bolove na desnoj strani stomaka. Inace zadnjih 6. meseci su se slicni bolovi pojavljivali ali su prolazili, ali protekle 3. sedmice su katastrofa. Setali su me od dr do dr i samo su glupo cutali, kao nije to nista..ma gde nije nista kad ovoliko boli?! Pre 10-ak dana zavrsim u Ns (sasvim slucajno dr sa urgentnog mi da uput za pogresnog dr- abdominalni hirurg,ali koji samo prima pacijente koje je on operisao) koji me je jedva primio, ali je konstatovao hronicnu upalu slepog creva. Samo prilikom dodira. Ali ok bar neki pomak. Moram da napomenem da mi je krvna slika sasvim u redu. Zakaze mi prijem za tacno 7. dana ako pukne u medjuvremenu da dodjem na urg. Ja posle 3 dana dobijem opet jake bolove,dodjem na urgentni, oni mi kazu da ne mogu da me operisu jer nije puklo!Znaci bukvalno sam vapila za pomoc! Da mi neko pomogne, JER IMA DETE OD 7. GODINA ZA KOJE SE PLASIM DA NE OSTANE SAMO. Ali vapi ti Milkice koliko hoces to je licno tvoja stvar. Tuzno majke mi. Nastavak.. Posle 7.dana (juce) lepo odem sa sve ''torbicom za prijem'' a dr primarijus mi kaze da ce me staviti na listu cekanja! Kad se nisam srusila! Inace bolovi su i dalje povremeni ali jaki. "Pa doktore kada je to?" -" Javicemo vam se otprilike za 10-ak dana. Ako u medjuvremenu..znate vec.." Ja moju torbu preko ruke i polako kuci, sama, autobusom 40-ak km..U zagrljaj svom detetu koje me je ispratilo placuci. E Srbijo moja... Dzabe meni i moja lepota i sve..Ostaje mi samo ovaj optimizam..zbog mog deteta.
Najbolje je ukloniti slepo crevo, jer ako ga zalece posle nekog vremena ce se opet javiti bolovi.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

mozda bude i preponski bruh????
Odgovori