Pozdrav....imam 26 godina,nisam radjala jos uvek,i sklona sam hormonskim poremecajima....jedan sam imala nedavno....tj menstruacija mi je kasnila dugo.....doktorka mi je dala orgametril tri dana,potom od 14. dana cyclo-progynovu,ali samo drugi deo tj progesteron(posto sam ranije vec pila taj lek i jako mi je pomogao,jedno duze vreme mi je ciklus bio uredan)....
Problem je sledeci....popila sam orgametril....dobila menstruaciju....ali danas mi je vec peti dan,i krvarenje se ne smanjuje,dosta je obilno...ne bas odliv ali je recimo,kao treceg dana...
Inace,trenutno pijem i palitreks i presing zbog neke infekcije na licu koju sam nedavno dobila....i pritom sam poslednjih pet dana bila mnogo fizicki aktivna,tj obavljala sam neke fizicke poslove koji nisu mogli da cekaju....pa ne znam da li ovo malo jace krvarenje mozda i sa tim ima veze....
Htela sam da pitam,posto mi je doktorka sada na odmoru,ne mogu nikako doci do nje,a prilicno sam se uspanicila.....smem li da uzmem ovaj prvi mesec,cyclo-progynovu od 5. dana tj od danas,i da popijem ovog meseca celu,kako bi mi ovo krvarenje stalo.....a od sledeceg da pijem kako je planirano.....od 14. dana...
Inace,nedavno mi je radjen dopler,tumor marker,ultrazvuk,pregled....i sve je odlicno,nemam nikakvih problema,osim hormona...
MOlim Vas za savet......
Hvala unapred!!!
MOLIM VAS ZA BRZI SAVET....
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik