alexa dancer napisao:LJUDI,MOLIM VAS POMOZITE MI.Visok sam 187 i tezak 67kg.Sto znaci da sam mrsav.Ako neko zna na koji nacin da se ugojim neka pise na pp.I zaboravih:jedem ja po 5 puta na dan,ali nista,bas nista....
Ozeni se i videces kako se kile nabacuju.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
alexa dancer napisao:LJUDI,MOLIM VAS POMOZITE MI.Visok sam 187 i tezak 67kg.Sto znaci da sam mrsav.Ako neko zna na koji nacin da se ugojim neka pise na pp.I zaboravih:jedem ja po 5 puta na dan,ali nista,bas nista....
Ozeni se i videces kako se kile nabacuju.
Dobra fora .Ali shta ako zena nece ili nezna da kuva a ni on?Jedino od sedenja ,chitanja novina i gledanja TV-a shto sad sigurno ne upraznjava to toliko ?Chuva to za brak a?
bujosh napisao:Imam jedno pitanje, kolika je razlika izmedje whey proteina i surutke ?
Da li surutka utice na povecanje misicne mase, surutke bar imam svaki dan kod kuce ....
U tome što su Whey proteini dobije prečišćavanjem surutke tako da je u najvećoj meri uklonjena laktoza i mlečne masti i samim tim povećan je udeo proteina.
posle godinu dana i gomile ali gomile slusanih iskustava mogu samo da izjavim (sa punim pravom) sledece: whey protein je najobicnije g****! prasak koji trpaju u bocu je najobicnije prekaljeno brasno,farbano i granulirano na sitno tako da ne podseca na ono jestivo.plus puno je laktoze koja se dodaje vestacki.ovo mi je rekao covek koji je bodibilderas a radi kao hemicar u industriji hleb i kifle kao tehnolog,dakle:preskocite whey i sto vise prostih secera uzimajte kao i slozenih,slatka pica i cokoladice kad god mozete-EFEKAT JE NEUPOREDIVO BRZI I ZDRAVIJI! ko vam natura ideju whey-a da uzimate znajte da radi ili ima DIREKTNU korist od prodaje istih ne verujte svakom pa i onaj bozen preparat reklamiraju da skida 300 kila za 10 dana eheeej a gde je istina !?mucnite malo glavom!