Suplement za povecanje misicne mase!

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

alexa dancer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 28, 2008 3:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

hovcu da se ugojim

Post od alexa dancer »

LJUDI,MOLIM VAS POMOZITE MI.Visok sam 187 i tezak 67kg.Sto znaci da sam mrsav.Ako neko zna na koji nacin da se ugojim neka pise na pp.I zaboravih:jedem ja po 5 puta na dan,ali nista,bas nista....
NikolaK
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 19, 2008 3:59 pm
Kontakt:

Post od NikolaK »

Ili imas pantljicaru ili da smanjis broj obroka a povecas unos kalorija! kad jedes iz vise puta organizam ubrzava metabolizam! :D
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am

Re: hovcu da se ugojim

Post od Problematichan »

alexa dancer napisao:LJUDI,MOLIM VAS POMOZITE MI.Visok sam 187 i tezak 67kg.Sto znaci da sam mrsav.Ako neko zna na koji nacin da se ugojim neka pise na pp.I zaboravih:jedem ja po 5 puta na dan,ali nista,bas nista....
Jedi samo tri puta dnevno i to da budu obilati obroci (kaloricni). Koristi proteine tj. geinere za povecanje telesne mase recimo "Scitec Nutrition - Volumass 35 Professional" ili "Dymatize - High Protein Mega Gainer". Unos proteina da bude 3g na kilogram telesne tezine. Takodje ubaci malo vise ugljene hidrate u ishranu. Ovi proteini nisu jeftini ali su zato efikasni.
Help please!
alexa dancer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 28, 2008 3:18 am

Post od alexa dancer »

E,hvala puno brate!Probacu pa sta bude bice
Marko Enter
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 30, 2008 4:17 pm

Post od Marko Enter »

Protein je osnova misicnog rasta , znaci moras puno jesti proteina , sto iz ishrane sto iz suplemenata, i moras imati vise obroka tokom dana, npr 3 jedi i 3 uzimaj suplemnt moras isto i voca dosta da konzumiras i vodu dosta da pijes minimum 3 litra dnevno , i nikako nemoj da preskaces dorucak i da ustajes u podne !!! inace nista nisi uradio!
pozdrav i puno uspeha

Marko
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

Nemoj da unosis tacno odr. kolicinu vode vec pij kad ti organizam trazi, znaci svaki put kad se osetis zedno, toti dodje u proseku pola solje za mleko svakih pola sata. 8)
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član

Post od MARS »

Jedi cokolino on je slican gainerima, a i dosta jeftiniji uz to je i proverena hrana za bebe, znaci potpuno siguran po zdravlje.
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Nemoj da unosis secer i voce uvece. To radi samo ujutru (samo ako moras).
Help please!
Milan1982
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 11:02 am

Post od Milan1982 »

Vanjice sta ti treniras pa ti treba Whey? :o
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Whey moze da se koristi i kao dopuna ishrani ne mora da se trenira.
Help please!
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član

Post od MARS »

To je onda bacanje para uz vetar, cisto da vidimo kako ce da lete. :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

MARS napisao:To je onda bacanje para uz vetar, cisto da vidimo kako ce da lete. :lol:
Dobro nisi rekao pi*anje uz vetar.Ja mislim da si ti ovde po forumima iz chiste dosade,i da samo chekash da nekog pod*besh za bilo shta i u bilo chemu :oops: .Ako nemozesh nezelish pomoci bilo kome i ne treba ti pomoc bilo koje vrste ?Bilo bi lepo da prestanesh sa cinizmom .Jer ovo je forum za zdravlje i niko nije ovde iz obesti sem izuzetaka kao shto si ti :-? .Imash foruma brdo malo manje bolniji pa s tamo ismejavaj .Jer ovde su vecinom ljudi koi traze pomoc i to bash za zdravlje.Ne zelim ti da te muka natera da je i ti potrazish za sebe ili svoje naj blize.
Nichije nije do zore....
I kakve su ti misli takav cesh i zivot imati...
Nadam se da cesh odrasti ... :x
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član

Post od MARS »

mikalja napisao:
MARS napisao:To je onda bacanje para uz vetar, cisto da vidimo kako ce da lete. :lol:
Dobro nisi rekao pi*anje uz vetar.Ja mislim da si ti ovde po forumima iz chiste dosade,i da samo chekash da nekog pod*besh za bilo shta i u bilo chemu :oops: .Ako nemozesh nezelish pomoci bilo kome i ne treba ti pomoc bilo koje vrste ?Bilo bi lepo da prestanesh sa cinizmom .Jer ovo je forum za zdravlje i niko nije ovde iz obesti sem izuzetaka kao shto si ti :-? .Imash foruma brdo malo manje bolniji pa s tamo ismejavaj .Jer ovde su vecinom ljudi koi traze pomoc i to bash za zdravlje.Ne zelim ti da te muka natera da je i ti potrazish za sebe ili svoje naj blize.
Nichije nije do zore....
I kakve su ti misli takav cesh i zivot imati...
Nadam se da cesh odrasti ... :x
To je koristan savet posto je glupo kupovati Whey a ne trenirati bilo kako,
jer je Milan bio u pravu kada ju je pitao, zato nemoj upadati na temu bezveze i kvariti je. Pozz....
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Nije to samo na ovoj temi.Sigurno nisam reagovala samo zbog ovog.Nego inache svuda ,skoro' svuda samo pod*ebavash .I necesh ti odredjivati gde ce ko da upadne. :wink:
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član

Post od MARS »

Sve sto sam rekao je imalo veze sa mozgom, i bilo je u skladu ljudskog razuma, jer bi svaki normalan covek odgovorio tako na neke glupe, dijete sirupe, uostalom postavio sam temu u kojoj pise moje misljenje u vezi sa svim glupim dijetama i ostalim glupostima. :evil: :evil: :evil:

Ti ako imas 70 kg na jedno 175 ili 165 cm visine imas normalnu tezinu i po mom licnom misljenju ti ne trebaju nikakve dijete, sa njima se slazem samo ako npr. imas 100 kg na 160 cm :-? :-? :-? pa trebas da omrsas. Ali su to vec extremni slucajevi ipak. :evil: :evil: :evil:
Poslednja izmena od MARS u Pet Maj 02, 2008 6:04 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori