Suplement za povecanje misicne mase!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 28, 2008 3:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
hovcu da se ugojim
LJUDI,MOLIM VAS POMOZITE MI.Visok sam 187 i tezak 67kg.Sto znaci da sam mrsav.Ako neko zna na koji nacin da se ugojim neka pise na pp.I zaboravih:jedem ja po 5 puta na dan,ali nista,bas nista....
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
Re: hovcu da se ugojim
Jedi samo tri puta dnevno i to da budu obilati obroci (kaloricni). Koristi proteine tj. geinere za povecanje telesne mase recimo "Scitec Nutrition - Volumass 35 Professional" ili "Dymatize - High Protein Mega Gainer". Unos proteina da bude 3g na kilogram telesne tezine. Takodje ubaci malo vise ugljene hidrate u ishranu. Ovi proteini nisu jeftini ali su zato efikasni.alexa dancer napisao:LJUDI,MOLIM VAS POMOZITE MI.Visok sam 187 i tezak 67kg.Sto znaci da sam mrsav.Ako neko zna na koji nacin da se ugojim neka pise na pp.I zaboravih:jedem ja po 5 puta na dan,ali nista,bas nista....
Help please!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 28, 2008 3:18 am
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 30, 2008 4:17 pm
Protein je osnova misicnog rasta , znaci moras puno jesti proteina , sto iz ishrane sto iz suplemenata, i moras imati vise obroka tokom dana, npr 3 jedi i 3 uzimaj suplemnt moras isto i voca dosta da konzumiras i vodu dosta da pijes minimum 3 litra dnevno , i nikako nemoj da preskaces dorucak i da ustajes u podne !!! inace nista nisi uradio!
pozdrav i puno uspeha
Marko
pozdrav i puno uspeha
Marko
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Dobro nisi rekao pi*anje uz vetar.Ja mislim da si ti ovde po forumima iz chiste dosade,i da samo chekash da nekog pod*besh za bilo shta i u bilo chemuMARS napisao:To je onda bacanje para uz vetar, cisto da vidimo kako ce da lete.

Nichije nije do zore....
I kakve su ti misli takav cesh i zivot imati...
Nadam se da cesh odrasti ...

To je koristan savet posto je glupo kupovati Whey a ne trenirati bilo kako,mikalja napisao:Dobro nisi rekao pi*anje uz vetar.Ja mislim da si ti ovde po forumima iz chiste dosade,i da samo chekash da nekog pod*besh za bilo shta i u bilo chemuMARS napisao:To je onda bacanje para uz vetar, cisto da vidimo kako ce da lete..Ako nemozesh nezelish pomoci bilo kome i ne treba ti pomoc bilo koje vrste ?Bilo bi lepo da prestanesh sa cinizmom .Jer ovo je forum za zdravlje i niko nije ovde iz obesti sem izuzetaka kao shto si ti
.Imash foruma brdo malo manje bolniji pa s tamo ismejavaj .Jer ovde su vecinom ljudi koi traze pomoc i to bash za zdravlje.Ne zelim ti da te muka natera da je i ti potrazish za sebe ili svoje naj blize.
Nichije nije do zore....
I kakve su ti misli takav cesh i zivot imati...
Nadam se da cesh odrasti ...
jer je Milan bio u pravu kada ju je pitao, zato nemoj upadati na temu bezveze i kvariti je. Pozz....
Sve sto sam rekao je imalo veze sa mozgom, i bilo je u skladu ljudskog razuma, jer bi svaki normalan covek odgovorio tako na neke glupe, dijete sirupe, uostalom postavio sam temu u kojoj pise moje misljenje u vezi sa svim glupim dijetama i ostalim glupostima.
Ti ako imas 70 kg na jedno 175 ili 165 cm visine imas normalnu tezinu i po mom licnom misljenju ti ne trebaju nikakve dijete, sa njima se slazem samo ako npr. imas 100 kg na 160 cm
pa trebas da omrsas. Ali su to vec extremni slucajevi ipak.

Ti ako imas 70 kg na jedno 175 ili 165 cm visine imas normalnu tezinu i po mom licnom misljenju ti ne trebaju nikakve dijete, sa njima se slazem samo ako npr. imas 100 kg na 160 cm

Poslednja izmena od MARS u Pet Maj 02, 2008 6:04 pm, izmenjeno 1 put ukupno.